Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CORDICEPS PLUS 30cpr AC HELCOR

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CORDICEPS PLUS 30cpr AC HELCOR
Cordyceps sinensis este o ciuperca medicinala, care contine o varietate importanta de principii active incluzand cordycepin, acid cordycepic, aminoacizi, polizaharide, ophiocordin.
   


CORDICEPS PLUS 30cpr AC HELCOR
 

Compozitie cordiceps plus :
Fiecare tableta contine 400 mg pulbere de miceliu Cordyceps sinensis sub forma de extract uscat 4:1.


Actiune cordiceps plus :
Cordyceps sinensis este o ciuperca medicinala, care contine o varietate importanta de principii active incluzand cordycepin, acid cordycepic, aminoacizi, polizaharide, ophiocordin. Produsul are actiune imunostimulatoare, antiinflamatoare, bacteriostatica asupra unor bacterii patogene, de neutralizare a radicalilor liberi, hipocolesterolemianta, vasodilatatoare, antiaritmica.


Indicatii cordiceps plus :
Stari de imunitate scazuta, cresterea rezistentei la oboseala si infectii, hipercolesterolemii, afectiuni respiratorii si renale, infectii bacteriene, neutralizarea radicalilor liberi.


Mod de administrare cordiceps plus :
Cate o tableta de doua ori pe zi, pe stomacul gol sau inainte de masa, in cure de 21 zile, urmate de 7 zile pauza.

 

Precautii cordiceps plus :
Produsul nu este recomandat copiilor si femeilor insarcinate, datorita unei testari insuficiente pentru astfel de categorii.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.


Conditii de pastrare cordiceps plus :
A se pastra la 15-25° C, in ambalajul original.