Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Crema carpicon

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


eficienta contra acnee, vergeturilor, afectiunilor reumatice,
artritelor, arsurilor, arsurilor provocate de agentii termici
eficienta in tratarea muscaturilor de tantari, paianjeni, a intepaturilor de albine

   


Crema carpicon 50ml ELZIN PLANT
Crema carpicon indicatii: - ADJUVANT in tratarea afectiunilor reumatice, artritelor, arsurilor, arsurilor provocate de agentii termici, eficienta contra acneei, vergeturilor.

 Amelioreaza de asemenea circulatia periferica eliminand senzatia de membre reci.

Ingredientele folosite in obtinerea acestei creme isi potenteaza reciprocactiunile, producand un puternic efect sinergicbenefic organismului uman.

 Se cunosc foarte bine actiunile si utilizarile propolisului in medicina umana si in industria cosmetica dintre care enumeram cateva: actiune antimicrobiana (verificata pe 16 tulpini bacteriene), antifungica, antioxidanta, regeneratoare tisulara, antiinflamatoare, usor anestezica, imunostimulenta.

S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului datorita prezentei quercetinei, acidului cafeic si clerodan diterpenoidului.

Acesta din urma s-a dovedit a avea efect citostatic selectiv asupra celulelor tumorale.

Se cunosc din antichitate efectele benefice ale rasinii de conifere, din care s-au facut atat extracte cat si creme si unguente .

 Ceara galbena de albine, nepurificata folosita din antichitate pentru proprietatile sale curative in special in afectiuni cutanate fiind si azi larg folosita pentru prepararea unor unguente si balsamuri, are o puternica actiune antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica, hidratant, reconfortant, vitaminizant si curativ in afectiuni cutanate.

 Mod de utilizare Crema carpicon:

Dupa aplicarea cremei printr-un usor masaj in cazul artritelor se recomanda 10-15 minute de miscare.

In cazul plagilor, arsurilor, ulcerului varicos se face toaleta plagii dupa care se aplica crema in strat subtire si se protejaza cu un pansament steril.

Crema carpicon este deosebit de eficienta in tratarea muscaturilor de tantari, paienjeni, a intepaturilor de albine.


Tags : acnee google