Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ulei pur de arbore de ceai Flor de mayo

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Ulei pur arbore de ceai Tee Tree Oil  Flor De Mayo, trateaza cu succes psoriazis si acnee
   


Ulei pur de arbore de ceai (Tea tree Oil) Flor De Mayo se obtine din distilarea frunzelor arborelui alternifolia Melaleuca de pe tarmurile australiene. Este numit asa de marinarii din secolul al XVIII-lea ca ceaiul facut din frunzele sale.
Cele mai interesante proprietati germicide ale frunzelor acestui copac erau cunoscute multi ani în urma de catre triburile aborigene australiene din New South Wales coasta de nord, care au folosit un amestec de frunze si noroi  pentru tratarea ranilor, arsuri, intepături de insecte si alte probleme ale pielii .
Ulei din arbore de ceai  curata, regenerează si purifică pielea, datorită patrunderii sale ridicate in derma si oxigenarea celulelor.
Ulei de arbore de ceai (Tea tree Oil) are o functie cunoscuta fungicid si este un antiparazitar natural.
Utilizarea sa conventionala este pentru prevenirea paduchilor dar in ultima vreme a fost utilizat cu succes in tratarea acnee si psoriazis.

Mod de utilizare Ulei de arbore de ceai (Tea tree Oil): se adauga 20 de picaturi la 100 ml crema de corp hidratanta naturala 100%
Ambalare Ulei de arbore de ceai (Tea tree Oil) : sticluta de 20 ml
Producator Ulei de arbore de ceai (Tea tree Oil): Jesus Gomez - Valencia - Spania