Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

FULGI DE GRAU 300gr LONGEVITA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Anemie, rahitism, intarzierea imbatranirii, concentratia de vitamina E din germen(20mg%) il recomanda in sterilitate si impotenta, ...
   


FULGI DE GRAU 300gr SOLARIS BIO

Darnicia cu care natura a investit in bobul de grau toate elementele necesare bunei functionari a organismului uman, usurinta procurarii, fiind cultivat in aproape toate regiunile lumii, au impus graul,inca din cele mai vechi timpuri, ca un aliment de baza al omenirii .Studiile stiintifice demonstreaza ca cel mai eficient procedeu de valorificare a elementelor sale este germinarea.


            Principiile nutritive de baza existente in grau sunt: glucide 65-70%, proteine12-15%, lipide 2-3%,asigurand un aport energetic de 230-250cal/100g. In afara acestor constituienti bobul de grau este inzestrat si cu o larga paleta de elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime, prezente indeosebi in coaja si germene. Prin prelucrarile la care este supus( mecanice, termice,chimice, etc.) pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, bobul de grau este vaduvit in mare parte de cinstituienti valorosi cum sant mineralele, enzimele si vitaminele.


            Literatura de specialitate recomanda cura de grau germinat intr-o serie de afectiuni din cele mai diverse : stari de demineralizare, anemie, rahitism, intarzierea imbatranirii, concentratia de vitamina E din germen(20mg%) il recomanda in sterilitate si impotenta, prezenta antioxidantilor ce se sintetizeaza la germinare previn aparitia radicalilor liberi si a tumorilor si cancerului, tulburari ale sist nervos (astenii, stari depresive,oboseala fizica si intelectuala,etc), afectiuni cardio-vasculare, arterioscleroza, tromboflebita, boli de nutritie si ale aparatului digestiv (colita, constipatia,tulburari de metabolism si asimilare), boli de piele ,fixarea calciului in oase, restabilrea greutatii corporale optime.