Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Miere de salcam bio

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Miere de salcam BIO este antiseptica,
tratament astenie si nevroza, calmeaza tusea
ambalare 950 gr.

   


miere salcam bio
ambalare 950 gr.
Miere de salcam BIO, 950g - antiseptica, tratament astenie si nevroza, calmeaza tusea

Este considerata regina mierii din România, desi sunt alte sortimente mult mai bune prin caracteristicile detinute si, în special, prin efectul terapeutic.
Este asimilata foarte usor de organism, oferind energie prin substantele bioactive si nutritive pe care le detine.

Mierea de Salcam bio este monoflora, adica a fost culeasa cu precadere de la o singura specie de planta - salcâmul. Mierea de salcâm este un excelent tonic atât pentru copii si convalescenti, cât si pentru femeile însarcinate. Dintre toate tipurile de miere, fiecare cu proprietatile ei specifice, mierea de salcâm calmeaza tusea si este folosita cu succes în tratarea asteniilor si nevrozelor.

Are un continut mai mare de fructoza decât celelalte tipuri de miere (41,7%), contine 10% zaharoza si 34,7% glucoza, motiv pentru care cristalizeaza foarte greu.
Culoarea, imediat dupa recoltare este transparenta, însa depinde de culoarea fagurilor din care a fost extrasa, putând capata tente de galben deschis. Are un gust placut si nu prezinta semne de cristalizare atunci când este proaspata. Mirosul este cel specific, de flori de salcâm.
 
Este antiseptica, se foloseste in tratamentul asteniei si a nevrozelor, calmeaza tusea.
 
Producator Miere de salcam BIO : szasz ilyes