Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SEMINTE DE MAC ECO 200gr

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Macul este cel mai vechi produs folosit în zona noastră, Waldviertel, atât la deserturi cât şi la prepararea măncărurilor tradiţionale locale.
   


SEMINTE DE MAC BIO 200gr SONNENTOR

Macul este cel mai vechi produs folosit în zona noastră, Waldviertel, atât la deserturi cât şi la prepararea măncărurilor tradiţionale locale. Adus de călugări încă din secolul XI, macul a fost cultivat de peste X secole în această zonă, beneficiind, de la integrarea in UE, de protecţie şi o atenţie sporită pentru protejarea acestei specii. Pădurile bogate, pământul fertil, climatul special oferă acestei plante cel mai bun potenţial şi asta se poate vedea cu ochiul liber la orice vizită în zonă.
Seminţele de Mac sunt 100% recoltate manual de către fermierii noştri SONNENTOR, cu flori roşii şi albe, în funcţie de recolte, deobicei de la mijlocul lunii Iulie se poate proceda la adunarea acestei minunate plante, o adevărată comoară a naturii.
Seminţele de Mac din Waldviertel au un gust blând, cu nuanţe de alune şi nuci cu adiere dulce, excepţionale la umplerea tradiţionalelor prăjituri de mac locale, dar răspăndite pe tot teritoriul fostului imperiu austro-ungar, pregătite cu precădere de sărbătorile de iarnă şi de Paşti.
Folosite ca umplutură şi decor, presărate, la deserturi, recomandate la patiserii, acestea sunt extrem de sănătoase, fortifică oasele, vă dă putere, energie, şi ajută la concentrare!