Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Suc merisor bio

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


alimente bio, suc merisor bio
sucuri bio sanatoase
   


SUC MERISOR BIO 500 ml BIOTTA BIOSENS
Merisoarele (coacăze roşii de pădure) de munte pot avea efecte pozitive asupra activităţii vezicii urinare.
suc merisor bio din categoria sucuri bio sanatoase
Biotta produce suc de merişoare coapte pe cale naturală şi culese din zone unde cresc spontan (necultivat) în Scandinavia şi ţările din Europa Centrala. Sucul de coacăze roşii de munte este recunoscut ca bogat în proantocianide naturale.

Pentru că sucul de merişoare e foarte acru în stare naturala, sucul Biotta de merişoare conţine şi ceai de frunze de mesteacăn şi concentrat de agave )17 %). Sucul de merişoare Biotta a fost dezvoltat în colaborare cu “Centrul pentru cercetarea vezicii urinare” la spitalul cantonal din Frauenfeld, Elvetia.

Sucul Biotta de merişoare poate avea efecte pozitive asupra vezicii urinare. Pentru 40% dintre femei şi pentru mulţi bărbaţi acesta poate fi un motiv foarte bun pentru a consuma regulat acest suc.
 
Recomandari:
A se agita inainte de servire. Servit rece, consuma dupa preferinta. A se consuma in 4 zile (8 zile in frigider) dupa deschiderea sticlei.
Contine:
Extract de ceai din frunze de mesteacan (2g/litru), suc de merisor 30%, concentrat de agave 17%
 
Produs pasteurizat
 
Valoare nutritiva/100ml:
Energie 295kj (69kcal)
Proteine <1.0g
Glucide 17.0g
Lipide <0.1g


Tags : alimente bio google