Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Diabetico forte 27 capsule Tang Xin

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Diabetico forte pentru diabetul zaharat
Scade glicemia si colesterolul

   


Recomandarea de consum Diabetico Forte este facuta de dl. Tang care ne spune ca bolnavii de diabet au gasit prin acest produs naturist o rezolvare foarte buna a problemei de sanatate.

Cumparati un set de 5 cutii de diabetico forte pentru 67 de zile si dupa acest interval de timp puteti trage concluzii.

Testati glicemia a doua zi dupa inceperea tratamentului cu diabetico si veti constata ca va trebui sa reduceti insulina pana la eliminarea ei completa din regim !

 Chiar dupa 3 zile de la inceperea tratamentului cu Diabetico puteti scade insulina in timp de la caz la caz inlocuind-o total !

Diabetico forte - Capsule Tang Xin

 

- Suplimente alimentare naturale extrase si purificate cu tehnologie inalta din duzini de plante din China

 

- Capsule diabetico forte Tang Xin sunt cele mai bune produse diabetice naturiste

 

- Au un bun efect de e regla zaharul din sange si sunt adecvate tuturor felurilor de diabet

 

Ingrediente principale:

 

-Pueraria thunbergiana – vita chinezeasca 30,3 % -Extract din Momordica Charanti – castravete murat 26,1 % - Extract din Ciuperca - Mushroom 24,4 % - Extract din Lycium Chinense 11,0 % - Extract din Frunze de Dud 8,2 % Substante active si continutul: Flavone total 1,9 g, amiloza 3,0/100g

 

Functia produsului diabetico forte : Regleaza zaharul din sange

 

Ingrediente Principale :

 

- castravete amar

 

- Ciuperca ( Mushroom )

 

- Lycium Chinense

 

- Frunze de Dud

 

Substantele active si continutul :

 

- Flavone totale 1.9 g , amiloza 3 g  / 100 g

 

Recomandat pentru :

 

- Persoane cu nivelul ridicat al zaharului in sange

 

Nu este indicat pentru :

 

- copii si adolescenti

 

Mod de Dministrare si doza :

 

- o data pe zi cate 2 capsule

- capsulele diabetico Tang Xin nu contin substante toxice si se pot administra concomitent cu alte medicamente.

 

Specificatie :

 

0.4 g / capsula x 9 x 3 / cutie = 27 capsule/cutie

 

Mod de pastrare diabetico forte:

 

- a se pastra la loc uscat , racoros , ferit de lumina si sigilat

 

- a nu se lasa la indemana copiilor

 Producator: Institutul de Cercetari Bio Stiintifice si Tehnologice Shen Ao Penglai din China .

Atentionare :

In timpul folosirii capsulelor Diabetico Tang Xin , trebuie sa respectati un regim alimentar rational, sa faceti miscare corespunzatoare, sa opriti fumatul , sa limitati bauturile alcoolice si sa aveti o stare psihica echilibrata si o viata ordonata , atunci sanatatea este cu dvs.

- acest produs nu este medicament

 Diabetico forte este produsul pentru diabetici cel mai cautat si vandut in farmacie , aici il puteti gasi la cel mai mic pret din Romania.

Pentru produsul diabetico forte am cautat sa il oferim la cel mai scazut pret tinand cont de necesitatea lui pentru un numar foarte mare de bolnavi diabetici  ce au nevoie de el.

Recomandarea pentru produsul naturist diabetico a fost data si prin numarul tot mai mare de cereri din piata pentru acest supliment .

Diabetico forte este un supliment alimentar natural extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China.

Diabetico  este un supliment alimentar 100% natural, extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China. Contine factori nutritivi ai pancreasului, factori energizanti si scaderii glicemiei , colesterolului si hipertensiunii arteriale. Reface celulele pancreaticeranite si celulele insulino + foematoare. Regleaza glicemia si imunitatea. Contine factori de reglare a glicemiei, atat in cazurile hiperglicemice cat si in cele hipoglicemice. Factori de reglare a hiperglicemiei pot infrange rapid rezistenta insulinei. Diabetico aduce aportul nutritiv de producere a insulinei.

 

Diabetico forte contine : bioinsulina, cand insulina este insuficenta poate lua rolul insulinei, scazand direct zaharul din sange. Diabetico  complecteaza mineralele crom, seleniu, zinc, necesare diabeticilor pastand nutritia necesara celulelor pentru functionarea normala a metabolismului, intarind imunitatea si mentinand permanent glicemia stabila.

 

Mod de administrare : se recomanda adultilor diabetici de toate varstele si stadiile, o data pe zi cate 2 capsule cu 30 de minute inainte de masa sau cate o capsula dimineata si seara. Se pot administra concomitent cu medicamentele antidiabetice initiale. Dupa 5 zile de folosire, glicemia incepe sa scada iar dupa 18 zile majoritatea persoanelor pot ajunge la nivelul normal al zaharului in sange, atunci se pot reduce progresiv medicamentele antidiabetice si se poate opri treptat injectiile cu insulina, evitandu-se leziunile organice la rinichi si ficat. Se poate reduce doza si la capsulele TANG XIN – cate o capusla pe zi.

 

Simptomele diabetului: polidipsie, bulimie si poliurie dispar sau se imbunatatesc considerabil.

 

Persoanele care tocmai au fost depistate cu diabet, pot folosi doar capsulele TANG XIN, obtinadu-se rezultate bune.

 

Diabetico forte nu provoaca stari hipoglicemice, controleaza colesterolul, trigliceridele, precum si corpii cetonici.

 

 

Diabetico forte nu contine substante medicamentoase, nu sunt toxice.

 

 

Diabetico previne scleroza cristalinului, ajuta la revenirea acuitatii vizuale, previne hipertensiunea arteriala si dislipidemiile. Functiile remarcabile ale suplimentului natural Diabetico  capsule TANG XIN ajuta persoanele diabetice la insanatoasire Ce trebuie sa stim de spre diabetul zaharat : Diabetul zaharat este o boala de metabolism, trasmisa genetic sau catigata in cursul vietii. Este caracteristica din punct de vedere biochimic prin tulburari ale metabolismului glucid (cresterea nivelului glucozei in sange si urina) dar care, pe parcursul evolutiei, poate interesa toate celelalte linii metabolice ale organismului.

 

Boala se datoreaza in esenta unei deficiente absolute sau relative de insulina in organism, poate sa prezinte sau nu simptome clinice (scaderea ponderala, oboseala, poliurie – pacientul elimina cantitati mari de urina, polidipsie – ingestia de cantitati mari de lichide). Manifestarile esentiale sunt de ordin biochimic si determina numeroase complicatii. Tratamentul bolii este primul in primul rand dietetic, la acesta putandu-se adauga in functie de tipul de diabet, terapia insulinica, medicamentale hipoglicemice orale si exercitiul fizic.

 

Forme ale diabetului zaharat :  Din punct de vedere cauzal, al varstei de aparitie si clinico – therapeutic se descriu doua forme fundamentale: diabetul zaharat tip1(insulino - dependent) si diabetul zaharat tip 2(insulino - independent). -Diabetul zaharat tip 1 (apare predominant la copii si tineri) are drept cauza lipsa de insulina datorata distrugerii celulelor secretoare de insulina printr-un proces autoimun si are manifestari clinice dramatice.

 

Remediul este injectarea insulinei subcutanate. Odata tulburarea  aparuta nu exista nici o cale de vindecare a celulelor afectate, de unde necesitea dietetei si terapiei permanente de insulina - Diabetul zaharat tip 2 apare dupa 40 de ani, deobicei la obezi. Boala se datoreaza rezistentei periferice la insulina cu suprasolicitare, apoi cu epuizarea functionala a celulelor pancreatice si are o evolutie clinica insidoasa. TIPUL 2 DE DIABET ESTE CONSIDERAT ADESEA MAI BLAND DECAT TIPUL 1 Acesta isi gastiga explicatia in faptul ca simptomele sunt mai putin pronuntate nivelul crescut al glicemiei neproducand manifestari imediate. Cu toate acestea este necesar sa se inteleaga ca diabetul zaharat de tip 2 necesita o atentie cresucta chiar daca simtomele sunt mai putin zgomoatoase, datorita efectelor sale pe termen lung, reprezentate de complicatiile cronice.