Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Antidrog

Dependenta de droguri se instaleaza foarte repede, uneori chiar de la prima injectie, cum este, de exemplu, cazul heroinei. Viata unei persoane dependente de drog se schimba radical odata ce ajunge in aceasta stare, transformandu-se intr-un adevarat chin. Narcomanul doreste doza de drog mereu, din ce in ce mai mult, se gandeste numai cum sa o procure, nu isi mai poate controla corpul care isi cere portia. Daca nu si-o primeste, la nivel fizic resimte o stare generala de rau, pentru acest lucru exista produse naturiste care sa elimine dependenta de droguri, cum este cazul si pentru 5 HTP.

5 htp 30 cps

Stoc: in stoc

reduce dependenta de droguri


Care sunt simptomele dependentului de droguri ? Mai multe indicii pot sugera consumul de droguri. Printre acestea se numara: schimbarile de comportament, absenteismul scolar, ochii rosii "injectati", pierderea apetitului, insotita de scaderi in greutate, scaderea interesului pentru invatat, dar si pentru prieteni sau hobby-uri, comportamentul ostil si uneori violent, starile de somnolenta, apatie, oboseala, tinuta neingrijita, igiena necorespunzatoare, disparitia banilor sau a unor obiecte de valoare din casa, iesirile cu un anturaj necunoscut, dubios, folosirea unui limbaj diferit, vorbirea intr-un jargou specific. Efectele asupra sanatatii Consumul de droguri afecteaza in totalitate organismul, aducand de cele mai multe ori, vatamari ireversibile sanatatii. Sunt afectate: creierul, sistemul nervos, sistemul imunitar, ficatul, inima.
Ordoneaza dupa