Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

APA DE GURA (argint, cupru) 500ml AGHORAS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


APA DE GURA (argint, cupru) 500ml AGHORAS
   


APA DE GURA BIO (argint, cupru) 500ml AGHORAS

Intre acest produs si Cuprul coloidal Bios,
 prezentat mai sus, exista o mica diferenta de compozitie: anume, continutul este jumatate argint coloidal, jumatate cupru coloidal.

Produsul capata astfel valentele ambelor elemente.

De asemenea, din punct de vedere legal si comercial el este notificat de asemenea ca apa de gura

. Folosit ca atare, el genereaza foarte multe efecte benefice la nivelul gingiilor si al dintilor, fiind antiinflamator, antibacterian, regenerator.

Persoanele care, datorita implanturilor sau a altor lucrari dentare, precum si persoanele care sufera de paradontoza, vor simti din plin aceste efecte benefice

Modul de utilizare este simplu, ca in cazul oricarui alt produs coloidal: se tine cat mai mult in gura. Desigur, neavand alti constituenti decat argintul si cuprul coloidal, inghitirea sa este nedaunatoare, spre deosebire de majoritatea apelor de gura comerciale .

Ba chiar am putea spune ca este chiar sanatoasa, insa nu putem mentiona acest lucru si pe eticheta, datorita modului de notificare. Aceasta este singura formula in care, cel putin in perioada urmatoare, cuprul coloidal va putea fi achizitionat din magazine, el fiind disponibil prin distribuitorii autorizati.