Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

APA DE TRANDAFIR DE DAMASC BIO 50ml MAYAM

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


APA DE TRANDAFIR DE DAMASC BIO 50ml MAYAM

Apa de trandafiri este un tonifiant nobil potrivit pentru toate tipurile de piele, fermizant şi antiage ce hidratează şi împrospătează tenul. Cu un parfum subtil şi armonios este un ingredient potrivit pentru o serie de cosmetice dedicate tenului.

Trandafirul de Damasc este un arbust cu frunze mici spinoase şi flori mari de un roz caracteristic, nativ în Siria. 
Azi este cultivat în Bulgaria preponderent şi în mai mică măsură în Maroc şi Turcia.
Este cultivat pentru extracţia uleiului esenţial, un extract preţios şi nobil pentru care sunt folosite cca. 4 tone de petale la 1 kg de ulei esenţial.

   


APA DE TRANDAFIR DE DAMASC BIO 50ml MAYAM

Apa de trandafiri este un tonifiant nobil potrivit pentru toate tipurile de piele, fermizant şi antiage ce hidratează şi împrospătează tenul. Cu un parfum subtil şi armonios este un ingredient potrivit pentru o serie de cosmetice dedicate tenului.

Trandafirul de Damasc este un arbust cu frunze mici spinoase şi flori mari de un roz caracteristic, nativ în Siria. Azi este cultivat în Bulgaria preponderent şi în mai mică măsură în Maroc şi Turcia.
Este cultivat pentru extracţia uleiului esenţial, un extract preţios şi nobil pentru care sunt folosite cca. 4 tone de petale la 1 kg de ulei esenţial.

În paralel apa de trandafiri a devenit de-alungul timpului un produs clasic de îngrijire a tenului, în acelaşi timp este utilizat în gastronomie pentru deserturi.

Mirosul pronunţat şi aroma subtilă precum şi remarcabilele proprietăţi antiîmbătrânire fac din apa de trandafiri un ingredient de nelipsit din colecţia de îngrijire a oricărei femei de azi.

Metoda de obţinere: obţinută prin distilarea petalelor

Zona geografică de provenienţă: Bulgaria

PREZENTARE: lichid clar, miros proapsăt caracteristic de trandafiri
pH: 5,5 - 6

Proprietăţi
fermizant, tonifiant
astringent pentru tenul mixt sau gras
antirid, antiage
regenerant pentru orice tip de ten
calmant pentru pielea sensibilă sau iritată
împrospătează și dă strălucire tenului obosit, lipsit de vitalitate
parfumant delicat

Recomandări
potrivită pentru orice tip de piele
ten matur
cuperoză
riduri - preventiv şi curativ
contur de ochi
loţiuni şi creme nobile de ten
măşti de înfrumuseţare

alături de argila roşie şi uleiul de rodie pentru o mască revitalizantă, radiantă
combinată cu apă de neroli şi extract de ceai verde ca tonic universal
combinată cu ulei de migdale pentru demachiere
combinată cu gel de aloe vera şi extract de ceai verde pentru un gel contur de ochi
împreună cu uleiul de rosa mosqueta şi ulei esenţial de lemn de trandafir pentru o cremă de întinerire
cu ulei de argan, laptişor de matcă şi ulei esenţial de geraniu petru o cremă antiage
cu acid hialuronic, cafeină şi ulei de smochin pentru formularea unei creme fermizante ce redefineşte conturul feţei

Păstrare:
ferit de lumină şi căldură, preferabil la frigider. După deschidere recomandăm utilizarea în 60 de zile

Date de siguranţă:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
precauţii: nu este cazul
uz extern!