Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ionizator apa

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Ionizator apa, apa alcalina, apa acida, apa ionizata, vindeca de cateva ori mai repede multe afectiuni, supranumita si fantana vietii = nu se mai fabrica=
   


Ionizator apa  ( apa alcalina + apa acida)
= nu se mai fabrica=

Date tehnice aparat ionizare apa ( apa alcalina + apa acida)
PH maxim: 9 -11 ( 9 la prima mana - 11 la mana a doua daca inlocuim dupa primele 15 minute apa acida cu apa proaspata si reluam procesul de ionizare inca 15 minute)
Capacitate: 2L (1,5 apă alcalină si 0,5 L apă acidă)
Electrozi: inox alimentar 99%
Alimentare: 230V
Putere: 100 W
Temporizator electro-mecanic
Cablu alimentare

Panou de comanda
1. Corp siguranţă 2,5 A
2. Priză de alimentare
3. Temporizator
4. Bec control
5. Indicator control curent

Temporizator electro mecanic
Intrare: 230V
Ieşire: 230V

Membranele separatoare
Membranele din material textil se înlocuiesc la 20 - 30 ionizări. Se colorează datorită mineralelor din apă - de la cafeniu la roşu, înlocuirea se roteşte suportul în sensul invers acelor de ceasornic.
Colorarea membranelor separatoare, nu afectează calitatea apei alcaline.

Apa utilizata la aparat ionizare apa
Se recomandă folosire de apă plată îmbuteliată din comerţ care are PH diferit (vezi eticheta). Timpul de ionizare poate fi de 10-15 minute. Rezultatul obţinut se verifică cu ajutorul PH-metrului.

Mod de functionare aparat ionizare apa ( apa alcalina + apa acida)
1. Se scoate panoul de comandă
2. Se alimentează vasul de sticlă cu apă
3. Se reglează timpul de ionizare
4. Se alimentează cu tensiunea de 230V

In timpul functionarii aparatului
Nu se manipulează circuitul de alimentare cu energie electrică
Nu se schimbă poziţia aparatului
Nu se manipulează "Panoul de Comandă"
Nu se măsoară PH-ul

Evacuare apa alcalina + apa acida
Se anulează alimentarea cu energie electrică.
Se evacuează în vase de depozitare a apei alcaline şi a apei acide.

Curatare aparat ionizare apa ( apa alcalina + apa acida)
Vasul de sticlă şi electrozii se spală cu detergent precum vesela şi tacâmurile.

 

Apa alcalina – Apa acida -  descriere, tratamente si beneficii terapeutice

 

Apa Alcalină - Un puternic antioxidant

Radicalii liberi, sau oxidanţii, provoacă deteriorarea celulelor şi degenerarea ţesutului. Prezenţa lor, inevitabil, se crede că ar juca rolul într-o multitudine de probleme de sănătate cum ar fi:

Artrita, scăderea eficienţei sistemului imunitar, îmbătrânirea prematură, probleme cardiovasculare si chiar cancer.

Ceea ce mulţi nu ştiu este că apa ionizată, cu sarcina de ioni negativi, este în sine un puternic antioxidant gratuit de neutralizare.

Dupa unele cercetari, un pahar de apa cu pH 11 are o concentratie de OH- (radicalul purtator de oxigen)de 10.000 de ori mai mare ca un pahar de apa plata obisnuita, cu pH 7 (deci un singur pahar de apa cu Ph 11 aduce in corp oxigenul a 10.000 de pahare de apa cu pH 7 !)

De fapt, un singur pahar de apă ionizată este considerat a fi mai puternic antioxidant decât un pahar de suc de portocale proaspăt!

O dietă sănătoasă, bogată în alimente bogate în antioxidanţi, precum şi de apă ionizată vor reduce drastic nivelul de radicali liberi si imbunatateste nivelul de sănătate, de energie şi de aspect.

Una dintre cele mai comune cauze ale obezităţii, numită acidoză, este cauzată de un nivel scăzut al pH-ului. Grăsimea este un excelent absorbant pentru fixarea acidităţii. Atunci când organismul este supus la un nivel ridicat de aciditate produce excesul de grăsime ca un mecanism de apărare. Procesul de ionizare determină moleculele de apă să se grupeze în structuri de cinci sau şase, aceste grupuri de molecule de apă sunt mult mai uşor absorbite de către organism. Organismul poate, astfel să se hidrateze mai bine şi mai eficient, furnizează substanţe nutritive la celule, ţesuturi şi organe, precum şi la creşterea metabolismului, eliminarea deşeurilor mai rapid.

Mod de administrare

Apa alcalina

Apa alcalina nu trebuie bauta imediat dupa masa. Sucurile digestive din stomac sunt foarte acide fiind necesare pentru buna digestie a hranei ingerate. Apa alcalina le-ar putea dilua sau chiar neutraliza, ducand la o digestie ingreunata. De aceea este recomandabil a se consuma cu cca. o jumatate de ora inainte de masa sau cel putin 1 ora dupa masa. Cele mai mari cantitati sunt recomandabil a fi consumate dimineata pe stomacul gol (atunci are loc cel mai eficient producerea bicarbonatului in cele doua modalitati). Cantitatea ce poate fi consumata variaza de la o persoana la alta. Se poate incepe cu o jumatate de litru, continuand cu 1 litru si ajungandu-se la cca. 2 litri pe zi. In rest se poate consuma apa plata, de preferinta cu un pH cat mai ridicat si cu un continut de minerale, indeosebi sodiu (Na) cat mai mare (sodiul este o componenta importanta a sangelui). In general diversele sortimente de apa plata de pe piata au un continut mare de calciu (Ca) iar unele partial si de magneziu (Mg) – si ele foarte importante.

Recomandare consum apa alcalina : nu se consuma decat un pahar de 250 ml pe ora, de obicei in prima saptamana facem apa alcalina la 10 minute ( in jur de 8,5 PH) si consumam 3-4 pahare pe zi, din a doua saptamana putem face apa alcalina la 15 minute (in jur de 9,0 PH), dupa 2 saptamani putem deja sa constatam cat de multe sunt schimbarile in bine din interiorul corpului nostru si putem trece la etapa a doua pentru cei care au probleme mai grave dupa ce isi prepara ceaiul din planta recomandata de terapeutul nostru si se raceste sa il treaca prin aparatul de ionizare si sa consume 2-4 pahare zilnic ce vor avea o putere de cateva ori mai mare de vindecare a diverselor afectiuni !

Apa ionizată - este apa de la robinet filtrată foarte bine pentru a îndepărta toate impurităţile sau  apa plata imbuteliata   şi apoi ionizată prin electroliză cu ajutorul unor electrozi Apa ionizată obţinută cu ajutorul ionizatorului poate fi alcalină - cu un pH mai mare de 7 şi ORP -250...-350 mV, sau acidă - cu un pH mai mic decât 7 şi ORP +700...+900 mV. Apa alcalină cu un pH cuprins între 8.5 şi 9 este benefică organismului având un efect antioxidant şi antiîmbătrânire şi este puternic hidratantă datorită dimensiunilor mai mici ale moleculelor de apă care pot fi absorbite mai uşor de organism. Apa acidă cu un pH cuprins între 5.5 şi 2.3 are un efect antibacterial, putând fi folosită la spălatul: mâinilor, ustensilelor din bucătarie, fructelor şi a legumelor şi pentru a dezinfecta tăieturi şi răni minore.
Acesta este motivul pentru care în era noastră modernă, este esenţial ca dumneavoastră să investiţi într-un aparat de tratare a apei. Acesta ionizează apa, o alcalinizează şi o divide în grupuri mai mici de molecule. Ce înseamnă acest lucru? Apa alcalină poate să neutralizeze efectiv acizii din sânge şi ţesuturi. Apa este încărcată cu ioni negativi care funcţionează ca un puternic antioxidant care curăţă radicalii liberi, neutralizând substanţele toxice din sânge (toxinele sunt încărcate pozitiv). Această apa oferă organismului hidratarea, mineralizarea, alcalinizarea şi detoxifierea de care are nevoie.
Japonezii au făcut cercetări intense asupra apei şi au descoperit că cu ajutorul ei s-au putut trata cu succes diferite tipuri de cancer, disfuncţii ale imunităţii, mahmureala, îmbătrânirea prematură, detoxifierea ţesuturilor organismului, ducând până la protejarea organismului de contaminarea cu substanţe toxice. Mărturiile utilizatorilor acestui aparat de alcalinizare al apei susţin că – eczemele au dispărut, la fel şi durerile, au avut control asupra candidei, au avut o digestie mai bună, au scăzut în greutate, le-a crescut energia, le-a scăzut numărul migrenelor, la fel şi oboseala cronică, s-au vindecat de artrite, de MS, de depresii şi multe altele.

Cele 5 proprietati importante ala apei alkaline:

1 Detoxifierea corpului - apa alcalină ionizată ajută în mod natural la spălarea corpului de toxine şi reziduuri acide, fiind un puternic antioxidant. Oxidarea este cauza îmbătrânirii. Fiind în plus microbiologic pură, deoarece curentul electric distruge microorganismele existente, apa este una dintre cele mai bune surse pentru detoxifiere.

 

2 Hidratarea corpului - apa alcalină ionizată, cu o microstructură de trei ori mai mică decât apa obişnuită are o putere mare de hidratare, fiind mult mai uşor absorbită la nivel celular.

 

3 Oxigenarea corpului - apa alcalină ionizată produce mai mult oxigen pentru celulele noastre decât orice alt tip de apă: distilată, obţinută prin osmoza inversă, sărăcită în deuteriu, filtrată, îmbuteliată etc. Celulele canceroase nu trăiesc într-un corp oxigenat corespunzător.

 

4 Alcalinizarea corpului- apa alcalină ionizată ajută la optimizarea pH-ului corpului. Se poate menţine starea alcalină a corpului cu ajutorul alimentaţiei, dar cu apa alcalină ionizată acest lucru se face mult mai uşor. Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarbă şi să utilizeze mai bine nutrienţii, mineralele şi suplimentele.

 

5 Întărirea sistemului imunitar - cele patru procese mai sus menţionate permit sistemului imunitar să răspundă mai prompt şi mai adecvat în multele confruntări zilnice.

Trateaza sau amelioreaza urmatoarele afectiuni :

Putem enumera, fără a fi exhaustivi, afecţiuni în cazul cărora s-au raportat pîna acum ameliorări semnificative sau vindecări: acnee, afecţiuni ale rinichilor, alergii, amigdalită, laringită, arsuri, arsuri în zona stomacului, artrită, astm, boli degenerative, cancer, colesterol, colită, constipaţii, coşuri, deficienţe ale sistemului imunitar, depresie, dermatită, diabet, diaree, dureri ale încheieturilor, dureri de cap, dureri de dinţi, dureri în piept datorate răcelii, dureri musculare după exerciţii fizice, fungi, ciuperci, transpiraţia picioarelor, gripă, guta, guturai, hemoragii, hemoroizi, herpes, hipertensiune, inflamaţii, inflamaţii ale ficatului, inflamaţii ale vaginului, mahmureală, mătreaţă, mărirea prostatei, migrenă, negi, obezitate, osteoporoză, picior de atlet, pierderea părului, pietre la rinichi, probleme ale inimii, probleme circulatorii, psoriazis, răni, zgârieturi, retenţie de apă, tuse.

Stiinta a descoperit in final secretul sanatatii si longevitatii.

Este vorba despre apa alcalina, o adevarata “fantana a vietii”.

Ea este singura capabila sa neutralizeze deseurile organice acide, generand reactii chimice cu ele si dislocand, lichefiind acele deseuri solide in vederea eliminarii lor mai usoare. Celulele nu vor functiona niciodata normal daca organismul este ticsit de deseuri acide.

Dupa cum spunea si dr. Alexander Bryce in cartea sa, “The Laws of Life and Health” („Legile Vietii si ale Sanatatii“) : „Atunci cand in organism intra prea putin lichid, sangele pastreaza o greutate specifica mai mare, iar substantele toxice provenite din regenerarea celulelor si tesuturilor sunt incomplete eliminate. Astfel, organismul este intoxicat de propriile excretii, si nu sunt prea multe de spus decat ca principala cauza este cantitatea insuficienta de lichid care nu a reusit sa scoata in forma de solutie reziduurile provenite de la celule.“

Corpul pierde cca. 2 litri in fiecare zi doar prin functionare normala. Deci este foarte importanta calitatea apei pe care o ingeram. Apa trebuie sa fie capabila la cel mai inalt nivel sa transporte minerale si alte substante hranitoare catre celule si sa indeparteze toxinele.

Cea mai eficienta modalitate prin care acest lucru se poate realiza este ingerarea unor cantitati suficiente de apa alcalina. Ea nu este un medicament sau un aliment in sine, ci un neutralizator si transportator al deseurilor acide acumulate. Asa cum folosim sapun alcalin pentru a curata murdaria acida de pe piele, trebuie sa spalam murdaria acida acumulata in corp cu apa alcalina. De asemenea, folosirea ei imbunatateste circulatia sanguina (vom vedea mai tarziu cum), si atunci ne simtim mai energici si multe simptome ale bolilor dispar.

Apa alcalina este folosita indeosebi in Asia de cca. 30 de ani (in Japonia chiar de 50 de ani). La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, americanii traiau mai mult decat japonezii cu 6 ani. Astazi, japonezii traiesc mai mult decat americanii cu 6 ani (ei au cea mai mare durata a vietii de pe pamant). Ei sunt ‘inventatorii’ aparatului ce produce apa alcalina (ionizator), care este recunoscut oficial drept aparat medical de agentiile guvernamentale japoneze. Si in Coreea de Sud si Australia astfel de ionizatoare sunt recunoscute oficial si folosite pe scara larga in spitale, sanatorii, clinici.

Ionizatorul este un ‘filtru inteligent’ ce imparte apa plata in apa alcalina si apa acida, prin separarea mineralelor din apa plata in minerale ce dau nastere sarurilor alcaline (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier) si minerale ce dau nastere sarurilor acide (fosfor, sulf, clor, iod). Apa ce contine numai minerale alcaline are de obicei un pH peste 9 (de regula, pentru a fi extrem de eficienta, ar fi indicat ca apa sa aiba pH-ul intre 10 si 11). Apa acida, la randul sau, ar trebui sa aiba un pH intre 4 si 5, chiar mai mic (3-4 daca se poate). Si ea are rolul sau pentru sanatate, indeosebi in afectiuni dermatologice de orice fel (pH-ul pielii trebuie sa fie acid, ca sistem de aparare impotriva parazitilor, de aceea trebuie sa transpiram sa eliminam toxine). De fapt, calitatea apei alcaline sau acide depinde de calitatea apei plate folosite (de continutul de minerale) pentru a ajunge la un pH cat mai mare (respectiv cat mai mic). PH-ul apei se masoara fie cu hartie de turnesol, fie cu aparate specializate (pHmetre electronice).

Hai sa vedem cum actioneaza benefic apa alcalina asupra sanatatii.

In sangele nostru exista doua categorii de substante-tampon, care isi pot schimba polaritatea, facand sangele mai alcalin sau mai acid, dupa cum e necesar ; astfel se pastreaza echilibrul chimic al sangelui la un pH de 7,35-7,45. Exista o categorie de substante (solutii) tampon alcaline (bicarbonatul HCO3) ‚imperecheat’ cu minerale alcaline: bicarbonatul de sodiu (NaHCO3), de potasiu (KHCO3), de calciu (Ca(HCO3)2) si de magneziu (Mg(HCO3)2). Si mai exista solutia-tampon acida H2CO3-acidul carbonic.

 

Aceste substante-tampon sunt produse de anumite organe (stomac si pancreas) in anumite conditii. Sunt doua modalitati in care acest lucru se poate realiza. Intr-un prim caz, apa alcalina intalneste stomacul acid si il ‚forteaza’ sa produca acidul clorhidric (HCl) pentru a reveni la aciditatea sa normala (pH 4) ; in urma reactiei rezulta si un bicarbonat (alcalin) ce intra in sange si creste alcalinitatea. Sau, in al doilea caz – sangele absoarbe apa alcalina direct din intestin, crescand alcalinitatea peste limita maxima. In aceste conditii, el pune in functiune solutia-tampon acida (acidul carbonic H2CO3) care prin reactie cu hidroxidul (de sodiu NaOH sau potasiu KOH) se transforma in bicarbonat de sodiu sau potasiu (alcalin). In ambele cazuri, avem un castig de solutie-tampon alcalina ce fluidizeaza sangele si il hraneste cu oxigen. De asemenea, se dizolva depunerile de colesterol de pe peretii arterelor si vaselor de sange, care poate circula acum normal. Circulatia sanguina se imbunatateste deci extraordinar de mult (apa alcalina este cel mai puternic ‚mecanism’ fizic de imbunatatire a sa, pe termen lung) si intreg corpul beneficiaza de pe urma acestui fapt (sangele fiind de fapt ‚motorul’ intregii fiinte).

 

Pentru a vedea de ce este acest bicarbonat atat de important, voi spune ca in 1996, dr. Linda Frasetto (Universitatea din California) a descoperit ca pe masura ce imbatranim, incepand de la 45 de ani (varsta la care incep bolile degenerative : osteoporoza, artrita, hipertensiune, diabet), pierdem treptat, in mod natural, solutia alcalina (scade capacitatea corpului de a o produce). La 90 de ani avem cu 18% mai putin ca la 45 de ani (ceea ce este enorm !). Deci scade treptat capacitatea de a neutraliza si elimina deseurile, care se depun mult mai repede in corp, cauzand bolile de care vorbeam, si multe altele (de fapt chiar pe toate, cum spunea dr. Theodore Barody).

 

Apa alcalina duce de fapt la cresterea capacitatii sangelui de a neutraliza acizii, chiar daca pH-ul ramane constant intre 7,35-7,45. Cu cat mai multa apa alcalina este ingerata, cu atat sangele (care contine 70-80% apa) devine mai ‘eficient’. Apa este benefica pentru o gama larga de afectiuni si poate chiar, in cazul cancerului, sa inhibe cresterea celulelor canceroase si omori celulele maligne existente (rezultate deosebite se obtin impreuna cu alimentatia corecta si practica energetica de intarire a sistemului imunitar).

 

………………………………………………………………………………………………….

Apa Acidă

Apa cu o concentraţie crescută de aciditate este folosită în tratamentele de înfrumuseţare.

îngrijirea pielii: Proprietăţile astringente ale apei acide sunt eficiente în tonificarea şi îmbunătăţirea fermităţii pielii. Aplică apa acidă pe faţa şi las-o să se usuce. Deasemenea, este un excelent tonic de folosit după bărbierit.

îngrijirea părului: Foloseşte apa acidă pentru a clăti părul după şamponare. Reduce încâlcirea şuviţelor şi oferă părului un aspect sănătos şi strălucitor.

utilizări casnice: Adaugă apă acidă în cadă pentru a înlătura acumulările nedorite existente pe sistemul de scurgere.

îngrijirea animalelor de companie: Apa acidă se poate folosi şi în periajul animalelor, aplicată pe perie, având ca rezultat o blană mai moale şi mai strălucitoare.

Apa acida, la randul sau, ar trebui sa aiba un pH intre 4 si 5, chiar mai mic (3-4 daca se poate). Si ea are rolul sau pentru sanatate, indeosebi in afectiuni dermatologice de orice fel (pH-ul pielii trebuie sa fie acid, ca sistem de aparare impotriva parazitilor, de aceea trebuie sa transpiram sa eliminam toxine).