Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 50g API VITALIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Este unicul produs de acest gen ambalat in laborator certificat, in atmosfera sterila, in conditii de maxima securitate alimentara si igiena, in lipsa oxigenului
   


LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 50g API VITALIS

De ce sa alegeti laptisorul de matca pur eco?

- este unicul produs de acest gen ambalat in laborator certificat, in atmosfera sterila, in conditii de maxima securitate alimentara si igiena, in lipsa oxigenului. Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca pur eco isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica de ambalare unde prezenta aerului in recipientul cu produs determina modificarea si pierderea unor proprietati esentiale.
- pentru un grad suplimentar de protectie fata de variatiile de temperatura, Laptisorul de matca pur eco este introdus intr-o cutie izoterma, ceea ce va  confera certitudinea ca va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta.
- nu contine pesticide, antibiotice ori alte substante chimice.