Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MIERE POLIFLORA 400gr APISALECOM

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Mierea poliflora rezulta din nectarul florilor mai multor plante, nici una nefiind predominanta. Din acest motiv, gustul si culoarea pot fi diferite.
   


Miere Poliflora 400 gr Apisalecom

Mierea poliflora rezulta din nectarul florilor mai multor plante, nici una nefiind predo-minanta. Din acest motiv, gustul si culoarea pot fi diferite.
Este considerata o miere " completa",fiind recomandata cel mai des pentru diferite afectiuni. Datorita compozitiei (zaharurisimple, glucoza si fructoza), este direct asimilabila.
Mierea contine, in cantitati mici vitaminele grupului B si vitamina C.

De asemenea, mierea contine enzime : invertaza , amilaza, catalaza , acizi organici: lactic, gluconic, saruri minerale :fier, potasiu,calciu,fosfor. Mierea stimuleaza pofta de mancare, faciliteaza digestia, imbunatateSte activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange.
Mierea este indicata in cazurile de anorexie, in special la copii.
Mierea de albine este de asemenea un bun remediu contra oboselii fizice sau intelectuale. Consumul de miere de albinepoate preveni tulburarile de crestere,demineralizarea oaselor.