Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Asa va condimentati viata intima!

Studiile recente arată că peste 60 la sută din persoanele care ajung de obicei la orgasm sunt ajutate de atingerile senzuale ale partenerului.Aşa vă condimentaţi viaţa intimă!

Atingerile senzuale, folosirea jucăriilor sexuale şi ajutoarele din natură care stârnesc dorinţa sexuală îţi stau la dispoziţie pentru ca viaţa intimă să devină tot mai bună.

O simplă deviere de la ritmul alert al vieţii, cum ar fi un weekend în doi la munte sau o după-amiază în care trimiteţi copiii la bunici este utilă pentru a vă reaminti de nopţile albe de la începutul relaţiei.

Preludiul, foarte important

Studiile recente arată că peste 60 la sută din persoanele care ajung de obicei la orgasm sunt ajutate de atingerile senzuale ale partenerului.

Senzaţiile pot fi amplificate dacă vă faceţi masaj reciproc, optaţi pentru baia cu spumă şi creaţi o atmosferă romantică. Puteţi să reînviaţi şi jocul cu frişcă sau fructe pe care să le savuraţi unul de pe corpul celuilalt.

Jucării pentru toate gusturile

Dacă vreţi ca viaţa voastră intimă să devină şi mai picantă, puteţi vizita un sex-shop. În astfel de locuri este practic imposibil să nu găsiţi ceva care să vă incite. Câteva exemple sunt lenjeriile comestibile, cremele stimulatoare, lubrifianţii, uleiurile de masaj, iar dacă sunteţi mai nonconformişti, chiar penisurile artificiale şi vibratoarele.

Studiile de ultimă oră arată că vibratoarele le îmbunătăţesc mai ales femeilor calitatea orgasmului. Tot femeile pot folosi şi gelurile intime, ce au rol de stimulare a orgasmului. Acestea accelerează fluxul sanguin şi cresc lubrifierea.
TIANLI revigoreaza rapid impulsul sexual si se adreseaza in principal celor care doresc performante sexuale imbunatatite!
PRODUS 100% NATURAL

ADMINISTRARE

Se bea o fiola de TIANLI-NATURAL POTENT (a se agita inainte) cu 45-60minute de actul sexual.

Recomandam totusi, daca aveti peste 50ani, a se lua la inceput in doze de 5ml. apoi 3.3ml. si apoi in doze de 2.5 ml.

Efectul produsului iti va da siguranta si increderea consumarii actului sexual in cele mai bune conditii,acesta putandu-se repeta de mai multe ori.

SE RECOMANDA o fiola pe zi pentru intetinerea sanatatii,pentru tratament se recomanda o cura de 16 fiole.

-poate fi utilizat si de femeile care au deficit de testosteron (de ex nu au initiativa, sunt prea sensibile, etc), dar nu exclusiv si nu in doze prea marTianli NU creeaza dependenta,NU are efecte secundare,iar administrarea de durata este benefica organismului.

PRODUS 100% NATURAL FARA EFECTE SECUNDARE