Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Lampa sare

Lampa sare


Lampa  sare  ( vezi aici toate lampile de sare  )

   Printr-o scurta definitie putem spune ca sarea este o substanta cristalina, sfaramicioasa, solubila in apa si cu gust specific care constituie un condiment de baza in alimentatie si este folosit in industria conservelor , in tabacarie , in industria chimica , etc.
   In trecut era folosita pentru trezirea din lesin , pentru prepararea lutului pentru ceramica , era un remediu in tratarea afectiunilor dar se folosea si in diverse ritualuri religioase.
Sarea a servit drept moneda in multe epoci istorice si multe razboaie s-au declansat pornind tocmai de la cucerirea drumurilor si caravanelor sarii care traversau lumea de la un capat la altul.
   Acesta reprezinta un simbol al vietii deoarece multe din functiile fiziologice de baza ale organismului depind de echilibrul intre sare si lichidele din organism.
Khalil Gibran spunea : " Sarea are ceva sfant in ea , ea se gaseste atat in lacrimile noastre cat si in apa oceanelor".
   Majoritatea afectiunilor se pot trata cu sare. In copilarie foloseati pentru ameliorarea durerilor de gat gargara cu apa sarata calduta. In laringite si bronsite se punea pe piept un saculet cu sare incalzita.
   Insa vremurile au evoluat si am incercat sa pastram traditiile vechi sau leacurile babesti dar intr-o noua forma .
   Lampa sare  o data pornita ne purifica aerul si ne da doza suficienta de sare de care are nevoie organismul. Lampa de sare este un inlocuitor mult mai ieftin pentru salina si pentru cei care nu se pot deplasa sau nu au timp pentru aceasta nevoie.Asa cum am spus mai devreme sare reprezinta un simbol al vietii.
   Lampa de sare din cristale de sare de Himalaya este cea mai benefica si la indemana aparat natural de protejare impotriva radiatiilor si ajuta la relaxare si un somn linistit.
Vremurile de acum sunt mult mai epuizante , stresante , dificile , in care toti ne chinuim sa ajungem la succes.
   Dar cum vom ajunge la succes daca nu suntem sanatosi ?
 Lampa sare este raspunsul pentru orice afectiune!