Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Pasta de usturoi

Pasta de usturoi



Pasta de usturoi
Usturoiul se curata si se piseaza foarte bine.Se adauga treptat ulei de floarea soarelui peste,si se amesteca continuu pana ce se formeaza ca o maioneza.

Prepararea este recomandata sa o faceti intr-un blender (robot de bucatarie) in primele 3-5 minute maruntiti usturoiul oprind din cand in cand robotul si cu o spatula curatand usturoiul de pe peretii blenderului pana ce se piseaza foarte bine.

Dati drumul la robot la prima viteza si incepeti sa turnati cate putin ulei de floarea soarelui pana se face un amestec ca si maioneza.

La sfarsit adaugati 2-3 linguri de zeama de lamaie.

In cazul in care vi se taie pasta de usturoi ( cum am spus se prepara ca si maioneza) atunci adaugati putina apa minerala pana se reface maioneza de usturoi.

La final adaugati putina sare dupa gust si puteti servi pasta de usturoi tartinabil sau adaugata dupa gust la reteta de HUMUS .