Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Produse naturiste

Produse naturisteProduse naturiste

 

Produse naturiste sunt  acele produse care provin din natura , care sunt crescute in mod natural (nu in laborator de cercetare) si care pot fi de 2 categorii :

-          produse naturiste din sol contaminat de civilizatie cu alte culturi daunatoare sau s-a folosit ingrasamant chimic pe acel sol

-          produse naturiste bio din sol necontaminat si pe care nu s-a folosit decat ingrasaminte naturale.

Nu am nici o indoiala ca buna intelegere a ce inseamna produse naturiste in contextul magazinului “Farmacia Verde” ne va aduce  tuturor  numai beneficii.

 

Valul de interes fata de remedii naturiste  din plante are la baza multe motive. Frica de medicamentele sintetice care in general  o gramada de contraindicatii reprezinta doar unul dintre ele. Cu totii stim ca medicamentele de sinteza au deseori efecte spectaculoase. Deasemenea stim ca pot avea efecte secundare dezastroase . In ultimul deceniu mai mult de  jumatate din medicamentele de sinteza aprobate  ca fiind eficiente si inofensive au fost retrase de pe piata  si reetichetate din cauza efectelor  secundare  neasteptate.

 

Un motiv important pentru care plantele medicinale prezinta interes este faptul ca plantele vii contin mii de compusi chimici iar atunci cand folositi un remediu vegetal , beneficiati de combinatiile acestora. Pe de alta parte , cand luati un medicament sintetic ce contine o singura substanta , daca a fost bine testat si daca diagnosticul dvs. este corect probabil va va ajuta. Insa rareori poate trata probleme minore  associate , care pot fi chiar si cateva zeci .

 

Despre produse naturiste va putem spune ca sunt mult mai utile in remediile naturiste decat cele sintetice . Sa nu uitam ca remediile naturiste din plante ajuta celulele sa isi pastreze starea de echilibru ideal.