Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Purificatoare de aer

Purificatoare de aer cu ionizarea si filltrarea aeruluiPurificator aer - totul despre acestea


Purificatoare de aer cu ionizarea si filltrarea aerului produse in America (S.U.A.) , Germania si China.

Cele trei tipuri de purificatoare de aer au tehnologii diferite si producatori diferiti.

In cele de mai jos va prezentam un clasament purificatoare de aer in functie de numarul bucatilor vandute si aprecierile cumparatorilor.

Acest top purificatoare aer este orientativ el avand caracter informativ fata de statisticile site-ului nostru, in alcatuirea lui nefiind aduse informatii externe legate de topuri purificatoare de aer.
Poluarea atmosferica este una dintre cele mai grave probleme ale societatii actuale, cu efecte pe termen scurt, mediu si lung ? Noi va oferim solutia ideala - purificator de aer!
    50% din boli sunt cauzate de aerul poluat din spatiile inchise ?
    Dupa masuratori efectuate de Agentia Pentru Protectia Mediului din SUA (EPA), poluarea in spatiile interioare este de 5 ori mai mare, decat cea in aer liber ? Reduceti poluarea cu un purificator de aer profesional by Ecoquest!
    O parte insemnata din particulele nocive si bacteriile care va polueaza aerul din locuinta, se depun pe diverse suprafete, cum ar fi: mobila, obiecte personale, manere, etc. Va stam la dispozitia dumneavoastra cu un purificator de aer de cea mai buna calitate.Daca doriti sa traiti intr-un mediu sanatos, daca doriti sa gasiti solutii pentru imbolnavirile inexplicabile si oboseala acuta care va indispune, daca sanatatea familiei dumneavoastra nu va este indiferenta, atunci merita sa cititi mai departe aceasta pagina despre aparate de purificatoare de aer cele mai performante! Solutia este un purificator de aer!Nu sunteti singura persoana a carei sanatate este afectata zilnic de aceasta problema, indiferent unde va aflati - acasa, la birou, sau in masina. Cu ajutorul unui purificator de aer puteti diminua nivelul poluarii! Conform Raportului anual privind starea mediului in Romania pe anul 2007, punctul 11.4.1.: " In zonele urbane, problemele de mediu afecteaza, in mare masura, calitatea vietii cetatenilor. Analiza aspectelor demografice, inclusiv a celor referitoare la populatie, zonele de locuit si spatiile ocupate, evidentiaza o tendinta de degradare a mediului in zonele urbane". De fapt, orase si zone intregi din tara noastra, sunt dintre cele mai poluate din Europa.