Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail

Remedii naturiste pentru boli de piele

Cele mai frecvente boli de piele sunt psoriazis, arsuri solare, ulcer de piele, leucoderma, prurit, acnee, eruptii, impetigo, piciorul atletului, eczeme, bataturi, scabie, herpes si varicela.Remedii naturiste pentru boli de piele
Bolile de piele, asa cum o sugereaza chiar numele, sunt acele boli care afecteaza pielea. Pielea reprezinta cel mai mare si mai complex organ al organismului, actionand ca o bariera de protectie si separand organele interne de mediul exterior.

In terminologia medicala bolile de piele poarta denumirea de dermatoza, acoperind o gama extrem de vasta de conditii medicale de acest gen, deopotriva minore si majore. Datorita manifesterilor simptomatice vizibile, bolile de piele pot fi de cele mai multe ori identificate incat din stadiile incipiente.

Cele mai frecvente boli de piele sunt psoriazis, arsuri solare, ulcer de piele, leucoderma, prurit, acnee, eruptii, impetigo, piciorul atletului, eczeme, bataturi, scabie, herpes si varicela. Principalele cauze ale bolilor de piele sunt dezechilibrele hormonale, infectiile si deficientele nutritionale. Anumite tipuri de cancer de piele, asa cum sunt carcinomul cu celule bazale, cancerul cucelule scuamoase, carcinomul si mieloma sunt considerate printre cele mai periculoase boli de piele.