Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ARTROCALM 40cps FARMACLASS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ARTROCALM 40cps FARMACLASS


Artrocalm este un complex biologic activ cu eficienta maxima, ce actioneaza asupra zonelor articulare, determinand scaderea durerii, inflamatiei. Are rol de protectie si regenerare a cartilajelor articulare.

Initial asocierea dintre Boswellia si Harpagophytum contribuie rapid la diminuarea durerii si inflamatiei ce apar în cazul afectiunilor reumatismale.

   


ARTROCALM 40cps FARMACLASS

Artrocalm este un complex biologic activ cu eficienta maxima, ce actioneaza asupra zonelor articulare, determinand scaderea durerii, inflamatiei. Are rol de protectie si regenerare a cartilajelor articulare. Initial asocierea dintre Boswellia si Harpagophytum contribuie rapid la diminuarea durerii si inflamatiei ce apar în cazul afectiunilor reumatismale.

Harpagophytum procumbens are actiune antiinflamatoare comparabila cu a derivatilor nesteroidieni, fara a determina aparitia de efecte secundare.

Boswellia este de asemenea cunoscuta ca un foarte bun antiinflamator eficace în afectiunile reumatice.

Ulterior condroitin sulfat are eficienta ridicata asupra cartilajului, determinand îmbunatatirea semnificativa a mobilitatii articulatiilor.

Participa la formarea matricei cartilaginoase, determinand astfel îmbunatatirea proprietatilor mecanice si elastice ale cartilajului, ceea ce duce la cresterea mobilitatii articulare, afectata în cazul bolilor degenerative reumatismale Zincul intervine in mod eficient în protejarea si mentinerea sanatatii articulatiilor.

Toate aceste efecte duc la îmbunatatirea semnificativa a mobilitatii articulare, scaderea durerii si inflamatiei care apar în cazul afectiunilor reumatismale.  Recomandari amelioreaza durerile care apar în afectiunile reumatismale din zonele afectate (genunchi, sold, umeri, coloana vertebrala) şi traumatice; îmbunatateste mobilitatea articulara.