Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ASTRAGALI ORAL LIQUID 10fiole O.N. CO & CO CONSUMER

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ASTRAGALI ORAL LIQUID 10fiole

Radacina de Astragalus a fost utilizata de mii de ani în medicina traditionala chineza ca adjuvant în raceli cronice pentru stimularea imunitatii si cresterea rezistentei la frig, ajutând organismul sa lupte împotriva virusurilor. 
 

   


Descriere produs:

 ASTRAGALI ORAL LIQUID 10fiole O.N. 

 
-CO & CO CONSUMER
 
-Only Natural ASTRAGALI Oral Liquid - fiole pentru uz oral
 
-Astragalus membranaceus este originar din Mongolia si din unele regiuni ale Chinei. 
 
-Radacina de Astragalus a fost utilizata de mii de ani în medicina traditionala chineza ca adjuvant în raceli cronice pentru stimularea imunitatii si cresterea rezistentei la frig, ajutând organismul sa lupte împotriva virusurilor. 
 
-Astragalus este o planta tonica adaptogena care ajuta la cresterea energiei si rezistentei persoanelor tinere, în acelasi timp determinând si cresterea vitalitatii si îmbunatatirea functiei cardiace a vârstnicilor. 
 
-Printre alte actiuni farmacologice ale speciei se numara actiunea diuretica moderata, antihipertensiva, reparatorie tisulara si de recuperare dupa hemoragii (inclusiv dupa nastere), cresterea motilitatii spermatozoizilor la barbatii infertili.
 
-Prezentare: 
-cutie cu 10 fiole a 10 ml. 
 
-Compozitie: 
-Fiecare fiola contine: Radacina de Astragalus Membranaceus - 24%, sirop din porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza) - 18%, apa purificata- 58%. 
 
-Utilizare: 
-Oral, o fiola odata, înainte de micul dejun sau dupa cina. 
-Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu vârful ascutit al paiului inclus în cutie si se bea continutul. 
 
-Precautii: 
-A se evita în timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici. 
-Contraindicat persoanelor cu afectiuni autoimune. 
-A nu se administra concomitent cu medicamente imunosupresive (bolnavi cu transplant), anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparina, agenti trombolitici. 
-A se întrerupe administrarea produsului cu minimum o saptamâna înaintea oricarei interventii chirurgicale. 
 
-Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. 
 
-A nu se utiliza dupa data de expirare înscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 1 fiola / zi). 
 
-Conservare: 
-A se pastra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui. 
 
-Astragali Oral Liquid este un produs natural, netoxic si inofensiv pentru corpul uman.