Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Eudigest

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


30 cps elimina balonarea si senzatia de flatulenta
usureaza tranzitul intestinal,inlatura tulburarile de digestie
   


EUDIGEST 30 capsule QUANTUM PHARM usureaza tranzitul intestinal,inlatura tulburarile de digestie,elimina balonarea si senzatia de flatulenta dupa mesele principale luati o capsula pentru digestie si balonare

Acţiune eudigest:
În compoziţia acestui supliment alimentar sunt combinate două remedii naturale, utilizate de medicina tradiţională africană şi cea europeană: chimenul şi fructul de papaya.

Cel din urmă este bogat in papaină – o enzimă asemănătoare cu pepsina produsă de organismul uman, ce contribuie la descompunerea proteinelor din mâncarea ingerată.

Efectul celor două componente consta in uşurarea tranzitului intestinal, înlăturarea tulburărilor de digestie, eliminarea balonării şi senzaţiei de flatulenta.

Ingrediente eudigest:
Extract din fruct de papaya (Carica papaya) şi seminţe de chimen (Carum carvi).
Administrare eudigest:
Se recomandă consumul zilnic de 1-3 capsule, cu un pahare de apă, de preferinţă înainte sau în timpul meselor.

Se poate folosi si ocazional, la nevoie, fara restrictii.

Prezentare eudigest : 30 capsule.
Tags : balonare google