Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

BEBICINA APA DE MARE PT IGIENA NAZALA 30ml HIPOCRATE

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


BEBICINA APA DE MARE PT IGIENA NAZALA 30ml HIPOCRATE

   


BEBICINA APA DE MARE PT IGIENA NAZALA 30ml HIPOCRATE


Apa de mare Bebicina (30ml) decongestionant igiena nazala Hipocrate 2000
Descriere produs

BEBICINA – Apa de mare" pulverizator pentru igiena nazala - 30 ml – solutie

Bebicina este un produs natural, cu apa de mare, ce reface umiditatea naturala a nasului, eliberandu-l de secretiile sale si totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale.
BEBICINA APA DE MARE PT IGIENA NAZALA
“Bebicina - Apa de mare” este o „apa minerala” care contine clor, sodiu, magneziu si sulf , intr-o combinatie benefica pentru organismul uman. Pe langa acestea, mai contine oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom), care trec prin piele si de acolo in organism, actionand benefic asupra tesuturilor.

Apa de mare din compozitie este recoltata din largul Marii Negre, din apele adinci aflate la cca. 30 mile marine de tarm, ce nu sunt perturbate de curentii marini de coasta. Dupa verificarea puritatii sale, apa este sterilizata si diluata.

Ingrediente Apa de mare Bebicina :
Apa de mare: 15 ml.
Apa purificata q.s.: pana la 30 ml.
BEBICINA APA DE MARE PT IGIENA NAZALA
Utilizare Apa de mare Bebicina:
Produsul este destinat in egala masura copiilor si adultilor, fiind la granita dintre supliment alimentar si produs cu utilizare externa.
Folosit indeosebi pentru lavajul si curatenia foselor nazale (indepartarea de cruste, mucozitati care pot antrena afectiuni respiratorii ), ajuta in acelasi timp la intarirea naturala a protectiei locale a mucoasei nazale.
BEBICINA APA DE MARE PT IGIENA NAZALA
Mod de intrebuintare Apa de mare Bebicina :
Se procedeaza la 2 ÷ 6 pulverizari in fiecare nara, zilnic.
Se scoate capacul de protectie al flaconului.
Se mentine capul in pozitie verticala, se introduce in mod delicat pulverizatorul in nara si se apasa flaconul pentru a pulveriza produsul.
Se lasa sa curga excesul de solutie pentru a putea patrunde pe mucoasa, apoi se sufla nasul. Microdifuziunea rezultata va permite o spalare fina a foselor nazale, fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii.
BEBICINA APA DE MARE PT IGIENA NAZALA
100% NATURAL

Produs realizat cu sprijinul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa"