Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SIROP ARTAR TIP "B" BIO 187ml BIO LOGISTIC

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Siropul de artar ecologic este o delicatesa naturala, fara chimicale, cu gust fin de caramel. 

 Se poate utiliza ca dresing pentru mancaruri si ca indulcitor pentru deserturi.

 

   


SIROP ARTAR TIP "B" BIO 187ml 

 

Indulcire, aromatizare, glazurare

 

-Siropul de artar ecologic este o delicatesa naturala, fara chimicale, cu gust fin de caramel. 

 

-Se poate utiliza ca dresing pentru mancaruri si ca indulcitor pentru deserturi.

 

-Indienilor din America de Nord le datoram utilizarea gastronomica a sevei dulci a artarului. Legenda spune ca un copil indian i-a adus tatalui sau “apa de la artar” ca sa fiarba o bucata de carne. 

 

-Cand au mancat carnea, cei doi au observat ca aceasta devenise dulce. Asa a inceput sa se colecteze “apa dulce” a artarului. 

 

-Siropul de artar se obtine prin fierberea sevei copacului. 

 

-Seva se recolteaza numai intr-o anumita perioada a anului, de la sfarsitul lunii februarie pana la jumatatea lunii aprilie. 

 

-Dintre numeroasele specii de artar, doar cateva sunt folosite pentru obtinerea acestei delicatese. 

 

-In functie de culoare, de data de recoltare a sevei si de gust, siropul de artar este clasificat in trei grade: A, B si C. 

 

-Daca siropul de grad A are o culoare maronie relativ luminoasa si are o aroma fina, cel de grad C este intunecat la culoare si are un gust puternic aromat. 

 

-Siropul de artar ecologic este un indulcitor fara chimicale pentru clatite si felurite alte deserturi, dar si un dresing delicios pentru diferite fripturi.