Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Cavit Activ - Capsule Concentrate pentru Persoane Active - 30 capsule moi - Biofarm Romania

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 
Cavit Activ este un supliment alimentar de vitamine si multiminerale sub forma de capsule moi, util in urmatoatele situatii:alimentatie dezechilibrata;


absorbtie deficitara de vitamine - de exemplu la persoanele varstnice sau in timpul tratamentelor cu antibiotice;

   


Cavit Activ este un supliment alimentar de vitamine si multiminerale sub forma de capsule moi, util in urmatoatele situatii:
alimentatie dezechilibrata;
absorbtie deficitara de vitamine - de exemplu la persoanele varstnice sau in timpul tratamentelor cu antibiotice;
situatii in care este necesar un consum mai mare de vitamine si minerale (perioadele de suprasolicitare fizica sau intelectuala, convalescenta);
oboseala excesiva (surmenaj);
supliment vitaminic, in special in timpul iernii si primaverii.

  Cavit Activ ofera necesarul zilnic de vitamine si minerale, esentiale pentru functionarea organismului la parametrii optimi.

 

  Asocierea echilibrata sustine dezvoltarea armonioasa a organismului, mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, contribuie la ameliorarea apetitului si consolideaza starea generala de bine.

  Combinatia de vitamine si minerale care se completeaza reciproc ajuta intregul organism sa se mentina in forma si sa lucreze la capacitatea maxima.

 

  Concentratie Cavit Activ : Panax ginseng 40 mg, aloe vera 5 mg, vitamina A 1500 mcg, vitamina D2 10 mcg, vitamina E 45 mg, vitamina B1 2 mg, vitamina B2 2 mg, vitamina B5 15,3 mg, vitamina B6 2 mg, vitamina B12 6 mcg, vitamina PP 20 mg, vitamina C 60mg, fumarat feros 54,76 mg, oxid de magneziu 66,34 mg, sulfat de cupru 7,86 mg, oxid de zinc 5 mg, fosfat dibazic de calciu 307,5 mg, sulfat de mangan 3 mg, sulfat de potasiu 18 mg, lecitina 50 mg, fosfor 57 mg.

 

  Ambalaj Cavit Activ : Cutie cu 5 blistere a cate 6 capsule moi.

  Utilizare Cavit Activ : cate o capsula moale pe zi.

 

  Producator Cavit Activ : Biofarm S.A. Romania

 

  » Vezi si prospectul pentru Cavit Activ - 30 capsule moi ...