Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Vitamina C+ fructe de padure - gust bun impotriva racelii - Biofarm

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Forma farmaceutica vitamine - vitamina C+ cu 3 arome : comprimate masticabile cu aroma de portocale, struguri sau fructe de padure, combinate.

   


  Forma farmaceutica vitamine - vitamina C+ cu 3 arome : comprimate masticabile cu aroma de portocale, struguri sau fructe de padure, combinate.

 

   Actiune vitamine - vitamina C+ cu 3 arome : spre deosebire de plante si unele animale care o sintetizeaza din glucoza, pentru om, sursele de vitamina C sunt exclusiv de natura alimentara, exogena (legume si fructe crude).

 

   Numeroasele sale roluri in diferite procese metabolice o fac indispensabila pentru o nutritie adecvata. Vitamina C participa la metabolismul glucozei, al acidului folic, neutralizarea radicalilor liberi (rol antioxidant), intensifica absorbtia fierului la nivelul tubului digestiv, favorizeaza depunerea calciului in oase si ajuta la vindecarea plagilor.

 

   Aportul alimentar insuficient, absorbtia defectuoasa, necesitatile crescute sau eliminarea excesiva, aparute cu precadere la subiectii varstnici sau la alcoolici, se asociaza frecvent cu semne de carenta vitaminica.

 

   Prezentare vitamine - vitamina C+ cu 3 arome : cutie cu un flacon a 30 comprimate masticabile cu gust de fructe de padure sau de struguri sau de portocale, continand cate 100 mg vitamina C fiecare.

 

   Utilizare vitamine - vitamina C+ cu 3 arome - aroma de portocale, struguri sau fructe de padure, combinate: acest produs este util in carentele de vitamina C. Portia de produs: 1 comprimat pe zi. Comprimatele se lasa sa se dizolve lent in gura sau se mesteca. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.

 

   Producator Vitamina C+ cu 3 arome : S.C. Biofarm S.A.

 

   » Vezi si prospectul pentru vitamina C+ cu 3 arome - 30 comprimate Biofarm