Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SUC EXOTIC BIO 500 ml BIOTTA BIOSENS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


      SUC EXOTIC BIO 500 ml BIOTTA BIOSENS

 Biotta va ofera un suc exotic natural deosebit, usor digerabil si perfect pentru un regim Wellness.

 


   


Biotta va ofera un suc exotic natural deosebit, usor digerabil si perfect pentru un regim Wellness.

Sucul exotic Biotta este preparat din ingrediente ecologice si exotice. Piureul de mango si guava combinat atent cu sucul de fructul pasiunii va ofera o experienta noua si deosebita.

Datorita fructelor exotice ecologice folosite, sucul exotic BIO este bogat in vitaminele C,B, E, provitamina A, niacin, acid folic, potasiu, cupru, magneziu, sodium si zinc.

100 de ml de suc exotic Biotta contin, in medie:

O combinatie unica din fructe exotice si nutrenti fiind alegerea perfecta pentru un regim wellness

Calorii = 239 kJ (56 kcal) ,
Proteine < 0,3g ,
Carbohidrati = 13,7g ,
Grasimi < 0,1g.

Vitamina C este un nutrient esential al vietii, implicat in metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic si al anumitor aminoacizi, in neutralizarea radicalilor liberi, in reactii imunologice, facilitand si absorbtia fierului la nivelul tubului digestiv.

Vitaminele din complexul B au rol important in mentinerea metabolismului proteic, lipidic si glucidic, functionand in stransa legatura cu vitaminele ce apartin complexului B. Rolul acidului folic este de a preveni anemia si de a proteja organismul de boli cardio-vasculare si atacuri cerebrale.

 

 

      SUC EXOTIC BIO 500 ml BIOTTA BIOSENS