Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

BONEFACTOR (CONDROITIN-GLUCOZAMIN-MMS) 60cps ADAMS VISION

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


BONEFACTOR (CONDROITIN-GLUCOZAMIN-MMS) 60cps ADAMS VISION
recomandat persoanelor cu risc crescut de imbolnavire a sistemului osos femei la menopauza
   


BONEFACTOR (CONDROITIN-GLUCOZAMIN-MMS) 60cps ADAMS VISION


Recomandat persoanelor cu risc crescut de imbolnavire a sistemului osos (femei la menopauza, dupa operatii ginecologice si persoane in varsta), persoanelor care depun eforturi fizice intense (sportivi), in caz de dureri articulare (genunchi, solduri, membre superioare si coloana vertebrala), osteoporoza, osteoartroza.

 

Substantele continute de acest supliment alimentar constituie elementele de structura fundamentala ale cartilajului osos.

 

Condroitina este o substanta ce participa la formarea matricei cartilaginoase imbunatatind proprietatile mecanice si elastice ale cartilajului.

 

Glucozamina este o componenta structurala a cartilajului osos care are si efecte antiinflamatorii. De asemenea protejeaza cartilajul osos impotriva substantelor toxice ce actioneaza la acest nivel.