Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Cafea afrosidiaca

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Cafea afrosidiaca Sensual Caffee, prima cafea patentata
pentru un stil de viata mai senzual cu partenerul tau.
   


Cafea afrosidiaca Sensual Caffee, prima cafea patentata pentru un stil de viata mai senzual cu partenerul tau.
Acesta contine doar cafea premium prajita, ierburi si condimente tonifiante afrodisiace.
Pentru momente speciale, cea mai buna cafea de baut cu partenerul .
Enjoy your special moments !
Cafea afrosidiaca Sensual Caffee prima  cafea care merita sa fie savurata cu partenerul.
Un amestec armonios de cafea (Arabica 100%) si 12 plante medicinale cu efecte afrodisiace:
rodiola rosea
paducel
scortisoara
lemn dulce
papadie
cardamon
yerba mate
ghimbir
portocale dulci
guarana
damiana
anason

Ambalare Cafea afrosidiaca Sensual Caffee  : punga 250 gr.
Sugestii de consum Cafea afrosidiaca Sensual Caffee:
Aportul zilnic:
1 - 3 cesti de cafea (cu mic dejun dimineata si dupa masa de prânz)
Metodele de preparare a cafelei  Cafea afrosidiaca Sensual Caffee
     Filtru
Este metoda cea mai folosita in Brazilia. Pulberea de cafea este plasata intr-un con de hartie sau intr-un filtru din plastic si peste ea se toarna apa fierbinte, la o temperatura cat mai apropiata punctului de fierbere. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, la inceputul procesului se toarna o mica cantitate de apa, suficienta sa umezeasca pulberea si in felul acesta sa accelereze procesul de eliberare a uleiurilor aromatice.
Se asteapta apoi cateva secunde pana se toarna restul de apa. Cafeaua este filtrata direct intr-un vas preincalzit si cafeaua este gata sa fie servita. Proportia adecvata este de aproximativ o lingura de supa (7 g) pentru fiecare 140 ml de apa. Astazi exista masinile automate de facut cafea care executa programul in mod automat iar rezultanta este de obicei o ceasca de cafea buna. Vechile filtre textile, folosite inainte de inventarea celor din hartie sunt inca uneori folosite si isi au sustinatorii lor infocati.
     French pot (plunger)
Aceasta metoda permite extragerea celor mai multe din aromele cafelei. Se masoara cafea macinata grosier si se pune intr-o "cafetiera".
Se adauga apa fierbinte si se agita. Se opareste timp de 3-5 minute dupa care se apasa plonjorul pentru a se separa boabele de cafea de infuzia de cafea.
     Moka espresso
Creatorul acestui instrument de facut cafea este o societate italiana, numita Bialetti. Apa rece este plasata in compartimentul de jos al aparatului si prin fierbere se ridica printr-un tub central pentru a se varsa peste pulberea de cafea, trece apoi prin filtru, ajunge in compartimentul superior de unde este gata de a fi servita. Aceasta metoda, cunoscuta drept filtrare, este foarte raspandita in Europa, iar rezultatul este  foarte apropiat de espresso.
     Espresso
Aceasta metoda a fost inventata in Italia si a devenit cu timpul un proces foarte raspandit. Masina pentru espresso sau E.S.E . forteaza apa fierbinte sa treaca prin cafeaua macinata si compactata iar bautura este turnata direct in ceasca. Crema de culoarea caramelei ce se formeaza la suprafata acestei cafele este principala caracteristica, indicand un bun espresso. Caracteristica speciala a procesului espresso se datoreaza faptului ca procesul este foarte rapid – sub 30 secunde pentru o extractie buna – iar cafeaua contine cu 18% mai putina cofeina decat in cea obtinuta prin alte mijloace.
     Cafeaua araba sau turceasca
Desi obiceiul de a bea cafea s-a raspandit din Arabia spre restul lumii, acelasi drum spre producerea ei nu este valabil. Exista o
diferenta fundamentala intre metoda araba si alte metode. Arabii isi fierb, in mod traditional, de trei ori cafeaua si o servesc fara a fi filtrata.
Procesul de fierbere duce la disparitia aromelor mai delicate, pastrand doar gustul pregnant. Cafeaua arabeasca sau turceasca se pregateste intr-un vas mic din cupru, cu coada lunga, denumit ibric. La o ceasca de apa se adauga doua lingurite de cafea macinata mare iar amestecul se fierbe. Ibricul se ia de pe foc cand incepe sa fiarba, de obicei procesul se repeta de trei ori, dupa care se toarna in cesti si se bea.
Se mai adauga si seminte de nucsoara pentru mai multa savoare