Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Calciu 500 mg cu vitamina D3 diverse arome - 20 comprimate masticabile - Biofarm Romania

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Calciu 500 mg. + Vitamina D3 - diferite arome : cu aroma de fructe de padure / struguri / caise

 Indicatii/Recomandari Calciu 500 mg. cu vitamina D3 :Deficiente de calciu ce apar in rahitism, crampe musculare, tetanie, spasmofilie, hipoparatiroidism, osteoporoza,

   


Calciu 500 mg. + Vitamina D3 - diferite arome : cu aroma de fructe de padure / struguri / caise

 

  Indicatii/Recomandari Calciu 500 mg. cu vitamina D3 :Deficiente de calciu ce apar in rahitism, crampe musculare, tetanie, spasmofilie, hipoparatiroidism, osteoporoza, osteomalacie.Tratament adjuvant in hipertensiune arteriala, sindroame hemoragice, tulburari de coagulare a singelui, fracturi osoase.In stari fiziologice in care necesarul este crescut sau absorbtia insuficienta: copilarie, adolescenta, sarcina si lactatie, menopauza, virsta inaintata.

  Calciul este mineralul principal responsabil de sanatatea oaselor. De asemenea, organismul uman foloseste calciul pentru buna functionare a muschilor si sistemului nervos, precum si mentinerea ritmului normal al inimii.

   Vitamina D stimuleaza absorbtia calciului si a fosforului din intestin si depunerea lor la nivelul oaselor.

 

   Alegerea potrivita pentru mentinerea sanatatii oaselor si prevenirea scaderii densitatii acestora – degradarea tesutului osos odata cu inaintarea în varsta – consta intr-o dieta echilibrata, exercitii fizice regulate si un aport suplimentar de calciu si vitamina D.

 

   Concentratie Calciu 500 mg. cu vitamina D3 : Carbonat de calciu 1250 mg (corespunzator la 500 mg. calciu ionic), vitamina D3 200 U.I.

 

   Ambalaj Calciu 500 mg. cu vitamina D3 : Cutie cu 2 blistere a 10 comprimate masticabile.

   Administrare Calciu 500 mg. cu vitamina D3 : 1 comprimat masticabil de 2 ori pe zi, dupa mesele principale.

 

   Producator Calciu 500 mg. cu vitamina D3 : Biofarm S.A. Romania