Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Caramida de sare Himalaya

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CARAMIDA din cristale de sare  20cm x 10cm x 5cm Himalaya

este un cristal de sare de Himalaya şlefuit în formă de cărămidă.
Efectul ei este ca al lampii de sare
   


CARAMIDA din cristale de sare  20cm x 10cm x 5cm Himalaya

Caramida de sare de Himalaya este un cristal de sare de Himalaya şlefuit în formă de cărămidă. Efectul ei este ca al lămpii de sare.

Domenii de utilizare Caramida de sare de Himalaya :
Caramida de sare poate fi aşezată în fața unei lămpi sau candele sau orice altă sursă de lumină. Sarea se încălzește și dă o lumină plăcută, astfel se manifestă efectul de ionizare dar și cel cromoterapeutic.

Odată cu începerea sezonului rece poate fi așezată pe calorifer, convector sau soba de teracotă. Astfel pierdem aspectul plăcut al luminii, dar obținem efectul scontat.

Caramida de sare se pot folosi și în arhitectură, de exp. construcția unui zid în fața unui calorifer, pavaj pentru scări și pardoseli, porțiuni de zid, paravan sau chiar o cameră ori o peșteră întreagă de sare.