Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ARMURARIU 30cps CASA HERBA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


armurariu, regenerant al celulelor hepatice, hepatoprotector, hipocolesterolemiant; sustine activitatea hepatica si renala
   


Armurariu extract 30 cps, Casa Herba, regenerant al celulelor hepatice, hepatoprotector, hipocolesterolemiant;sustine activitatea hepatica si renala

Recomandari  Armurariu extract
Extractul de armurariu contribuie la mentinerea sanatatii ficatului si a vezicii biliare, la functionarea acestora in limite normale si asigurarea activitatii de detoxifiere a organismului. Principiul activ (silimarina) ajuta la functionarea ficatului si la regenerarea normala a celulelor sale. Pe langa rolul de protector hepatic intervine in buna functionare a aparatului digestiv.
Administrare Armurariu extract: 1 capsula / zi. Se administreaza in timpul mesei fara a fi masticata.
Compozitie Armurariu extract: 60 mg extract uscat de armurariu din care > 70% silimarina.
Prezentare Armurariu extract: Cutie cu 3 blistere a 10 capsule (30 capsule).
Armurariul este pretuit datorita efectelor sale in tratarea bolilor de ficat, silimarina, principala componenta a armurariului, fiind capabila sa regleze, sa echilibreze activitatea ficatului. De asemenea, silimarina are proprietăţi antitoxice, fiind folosita in toxiinfecţii alimentare, in intoxicatiile cu medicamente, in intoxicatii chimice, in intoxicatii cu metale grele sau cu alte substante daunatoare organismului, inclusiv alcoolul. Armurariu extract combate urmarile alcoolismului.
Silimarina este un complex de flavonoide cu actiune hepatoprotectoare. Fiind un agent hepatoprotector, silimarina actioneaza aproape exclusiv in rinichi si ficat, stimuland dezvoltarea celulelor hepatice, stimuland sinteza proteica si capacitatea de regenerare a celulelor. Este un eficient antioxidant deoarece capteaza radicalii liberi, de asemenea reduce riscul formarii calculilor biliari si ajuta digestia, fluidificand si eliminand bila.
Datorita acestor proprietati, Armurariu extract se recomanda in special in afectiuni hepatice: convalescenta dupa hepatite virale sau toxice, hepatita cronica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica, dar si în diskinezie biliara, litiază biliara, reflux gastric si balonare, alcoolism, combaterea efectelor adverse ale chimioterapiei, diferite intoxicatii, toxiinfectii alimentare cu ciuperci otravitoare sau cele determinate de patrunderea pe cale respiratorie a substantelor nocive. Armurariu extract este si un bun tonic psihic.

Producator Armurariu extract : Casa Herba