Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CITROSEPT KIDS 15ml CASA HERBA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CITROSEPT KIDS 15ml CASA HERBA


Extractul din samburi de grapefruit actioneaza eficient si natural, bactericid si fungicid, asupra a peste 60 de specii: Candida albicans, Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus cat si asupra altor specii de bacterii si ciuperci. Solutie bactericida si fungicida.
   


Citrosept Kids  extract din samburi de grapefruit eficient in tratarea infectiilor bacteriale, virotice si micotice, in anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi si asupra mai multor tipuri de paraziti
- eficient in tratarea infectiilor bacteriale, virotice si micotice;
- eficient in anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi si asupra mai multor tipuri de paraziti;
Recomandari Citrosept Kids  extract din samburi de grapefruit
Preparatul este destinat cu predilectie copiilor peste 3 ani, fiind un imunostimulator cu extract din samburi din grapefruit fara gust specific amar. In dilutiile recomandate, administrarea la copii de gradinita si scolari creste capacitatea de aparare a organismului. Citrosept KIDS poate fi utilizat in mod eficient atat extern in afectiuni tegumentare cat si intern pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva bacteriilor si virusilor. Prin gargara este un antiseptic eficient in afectiunile gingivale din perioada de eruptie dentara secundara. Extractul din samburi de grapefruit actioneaza eficient asupra a peste 80 de specii de virusi, bacterii, paraziti si micoze (Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Stafilococ auriu, etc.)
Atentionare Citrosept Kids  extract din samburi de grapefruit :

Pentru consum intern, preparatul se administreaza numai diluat.

Nu se administreaza copiilor cu intoleranta la citrice si produse apicole.
Administrare  Citrosept Kids  extract din samburi de grapefruit : Externa : se aplica 1-2 picaturi de solutie pe teritoriul afectat de 2 ori pe zi. Interna : se dizolva 4-6 picaturi de solutie in 200 ml ceai sau suc de fructe si se admininstreaza copilului dupa mancare de 1-2 ori pe zi. Ingrijirea cavitatii bucale : se dizolva 3-5 picaturi de solutie in 50 ml apa pentru obtinerea unui antiseptic eficient al cavitatii bucale.
Compozitie Citrosept Kids  extract din samburi de grapefruit: Extract din samburi de grapefruit fara gust amar (min. 20%), apa demineralizata, miere de salcam, indulcitori si aromatizanti.
Prezentare Citrosept Kids  extract din samburi de grapefruit: flacon cu 15 ml solutie.
Citrosept kids – extract din samburi de grapefruit poseda puternice proprietati antibacteriene si antivirale. Datorita proprietatilor sale unice, Citrosept kids – extract din samburi de grapefruit este eficient in tratamentul tuturor afectiunilor provocate de microorganisme nocive precum stafilococul, streptococul, salmonella, germeni hemofili, Escherichia, Helicobacter Pylori, chlamidiile, Amoeba histolytica, ciuperci de tip Candida albicans, herpes si alti paraziti si virusi. Extractul din seminte de grapefruit este supranumit antibiotic de origine vegetala. Extractul din seminte de grapefruit nu provoaca dependenta, nu este toxic, nu are efecte secundare precum reactii alergice sau distrugerea microflorei necesare, un fapt extrem de important pentru sanatate. Citrosept kids – extract din samburi de grapefruit are o formula originala, special adaptata pentru a fi administrat eficient si la copii. Este eficient in anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi si asupra mai multor tipuri de paraziti. Nicio alta substanta naturala nu are un efect similar. Literatura de specialitate aminteste urmatoarele propriteati ale extractului de seminte de grapefruit: este un puternic antiseptic, are efect antiviral si antifungic, favorizeaza vindecarea ranilor si cicatrizarea lor, ajuta la prevenirea recurentei unor infectii precum cele de la nivelul unghiilor si cele cu Candida si are rol de intarire a imunitatii.

Producator Citrosept Kids  extract din samburi de grapefruit : Casa Herba