Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Curcuma extract Casa Herba

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


hepato protector, stimuleaza digestia
protejeaza articulatiile, activeaza secretiile digestive,
sustine functiile hepato-biliare, impiedica acumularea grasimilor
si faciliteaza descompunerea  sub actiunea bilei
   


Curcuma extract Casa Herba, stimuleaza digestia, protejeaza articulatiile, activeaza secretiile digestive, sustine functiile hepato-biliare, impiedica acumularea grasimilor si faciliteaza descompunerea  sub actiunea bilei
Recomandari
Curcuma extract Casa Herba: Caracteristic bucatariei asiatice, turmericul (curcuma) este din ce in ce mai popular si in tara noastra. Curcuma extract Casa Herba activeaza secretiile digestive, sustine functiile hepato-biliare, impiedica acumularea grasimilor si faciliteaza descompunerea acestora sub actiunea bilei. Curcumina, cea mai importanta dintre substantele bioactive din radacina de turmeric, protejeaza articulatiile, ajutand la mentinerea integritatii acestora si la facilitarea functionarii lor normale.
Administrare
Curcuma extract Casa Herba: O capsula pe zi, dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid.
Compozitie
Curcuma extract Casa Herba: Turmeric (Curcuma longa), extract uscat din radacini, cu 95% curcuminoide – 100mg
Prezentare
Curcuma extract Casa Herba : Cutie cu 3 blistere x 10 cpasule (30 capsule).
riginara din Asia de sud-est, India in special, curcuma (sau turmenic) este utilizata de mii de ani in alimentatie avand importante virtuti terapeutice. Curcumina, principala componenta a produsului Curcuma extract Casa Herba, este un puternic antioxidant, plasand curcuma pe locul 5 intr-un top al alimentelor cu actiune antioxidanta. In medicina traditionala indiana, curcuma este folosita pentru stimularea secretiilor digestive, ca depurativ al sangelui, dar si pentru propietatile sale putenic antiinflamatorii. Consumul de curcuma in India este de 1,5 – 2 grame zilnic. Deasemenea sutine functiile hepato-biliare, impiedica acumularea grasimilor si faciliteaza descompunerea acestora sub actiunea bilei. In India exista de 8 ori mai putine cazuri de cancer pulmonar, de 9 ori mai putine cazuri de cancer de colon, de 10 ori mai putine cazuri de cancer de rinichi. Desi nu a fost stabilita o legatura directa cu consumul regulat de curcuma, aceasta poate avea o actiune preventiva.

Curcumina, cea mai importanta dintre substantele bioactive din radacina de turmeric, este considerata cel mai puternic antiinflamator cunoscut, avand o actiune asemanatoare cu cea a cortizonului. Ea poate fi folosita ca analgezic pentru a calma durerea asociată cu reumatismul, durerile musculare, menstruale, artrita,tendinita. Curcuma extract Casa Herba protejeaza articulatiile, ajutand la mentinerea integritatii acestora si la facilitarea functionarii lor normale.