Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CEAI LAXATIV 50g DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CEAI LAXATIV 50g DACIA PLANT

CEAI LAXATIV 50g DACIA PLANT

Actiune: laxativ, carminativ (inhiba procesele fermentative si resoarbe gazele formate), antispastic intestinal, creste peristaltismul intestinal.Actiune farmacologica: laxativ-purgativ, prin cresterea peristaltismului intestinului gros, reglarea motilitatii gastrointestinale, antispastic. 

   


CEAI LAXATIV 50g DACIA PLANT

Actiune: laxativ, carminativ (inhiba procesele fermentative si resoarbe gazele formate), antispastic intestinal, creste peristaltismul intestinal.Actiune farmacologica: laxativ-purgativ, prin cresterea peristaltismului intestinului gros, reglarea motilitatii gastrointestinale, antispastic.Indicatii:Constipatie, calmarea colicilor si a spasmelor abdominale caracteristice.
Compozitie
frunze de senna (Folium Sennae), scoarta de crusin (Cortex Frangulae), radacina de lemn dulce (Radix Liquiritiae), fructe de marar (Fructus Anethi), fructe de anason (Fructus Anisi).
Prezentare 20 pliculete 2 g
Administrare
Mod de preparare: se prepara infuzie din un plic de ceai la o cana cu apa clocotita. Mod de administrare: în functie de gradul de constipatie, se beau 1-2 cani cu ceai pe zi, preferabil dupa-amiaza si seara. Se recomanda îndulcirea cu miere de albine. Contraindicatii: copii sub 12 ani, sarcina si alaptare. Nu se administreaza în caz de ulcer gastric si duodenal, enterocolite acute si cronice.