Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tratament anticelulitic N Erbasol Italia fara efect incalzitor

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Tratament anticelulitic N Erbasol Italia fara efect incalzitor
   


Tratament anticelulitic „N” (ultraactiv) - 500 ml- Erbasol Italia Professional, crema destinata masajului profesional pentru tratamentul estetic al pielii afectate de celulita si de zone cu tesut adipos
Impotriva anomaliilor estetice induse de celulita
Avem si varianta Tratament anticelulitic I Erbasol cu efect de incalzire
Tratament anticelulitic N Erbasol - Crema destinata masajului profesional pentru tratamentul estetic al pielii afectate de celulita si de zone cu tesut adipos, caracterizate în particular prin edeme si capilare superficiale.
Tratament anticelulitic „N” - Ingredientele active sunt în principal derivate din Alge marine (Fucus vesiculosus), frunze de Iedera, extract de Ardei, precum si ulei din germeni de Grau si ulei hidrogenat de Alune dulci.
Tratament anticelulitic „N” faciliteaza reducerea depozitelor de grasime aflate în fazele avansate ale celulitei, ca si reducerea aspectului urat de „coaja de portocala” al pielii.
Tratament anticelulitic „N” printr-un control progresiv al retentiei de apa, ajuta la eliminarea excesului de apa, datorita proprietatilor speciale de drenaj ale extractelor din plante. Reda o piele fina, luminoasa si catifelata, cu o senzatie vitala de placere.
Tratament anticelulitic N prezentare: 500 ml
Producator Tratament anticelulitic N: Erbasol Italia Professional