Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CIRCULATE 25+5cps SPRINT PHARMA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CIRCULATE 25+5cps SPRINT PHARMAExtract de Ginkgo biloba 120 mg,
    Scortisoara (Cinnamomum cassia) 600 mg,
    Ghimbir (Zingiber officinale) 120 mg.
   


CIRCULATE 25+5cps SPRINT PHARMA
Circulate este recomandat persoanelor care au fost diagnosticate cu circulatie periferica deficitara (maini si picioare reci). Circulate determina intensificarea circulatiei sangvine cerebrale si creste capacitatea de memorare si concentrare. Acest amestec de Ginkgo Biloba, scortisoara si ghimbir are efecte extraordinare asupra sistemelor circulator si nervos.

Administrarea regulata a formulei naturale Circulate, protejeaza peretii vasculari, tonifica venele, arterele si vasele capilare. Astfel, 2 capsule Circulate pe zi garanteaza efectul de incalzire pronuntata la nivelul extremitatilor (maini si picioare), fiind indicat mai ales la persoanele cu deficit circulator periferic.

In acelasi timp, asocierea ingredientilor din Circulate contribuie semnificativ la imbunatatirea capacitatii de concentrare si memorare, prin intensificarea circulatiei sangvine de la nivel cerebral. Mai mult, Circulate este formula ideala in cazurile de oboseala fizica si psihica.

Compozitie:
Compozitie in 2 capsule (echivalent doza zilnica):

    Extract de Ginkgo biloba 120 mg,
    Scortisoara (Cinnamomum cassia) 600 mg,
    Ghimbir (Zingiber officinale) 120 mg.

Mod de Administrare :
1 - 2 capsule pe zi

Prezentare :
30 capsule