Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Colour Boost - Sampon de par roscat toate nuantele - Red- Henna Plus Olanda

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Colour Boost - Sampon de par roscat toate nuantele - Red- Henna Plus Olanda
   


Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

  Prezentare video Colour Boost - Sampon - Red- Henna Plus Olanda .

Colour Boost - Sampon de par roscat toate nuantele - Red- Henna Plus Olanda nu contine amoniac si peroxid, destinat persoanelor care albesc sau isi decoloreaza parul . 10-15 aplicari

 

Hennaplus Cooper Boost neutralizeaza si previne ingalbenirea parului des intalnita la persoane care albesc sau care isi decoloreaza parul .

 

Formula sa unica fara amoniac si peroxizi impreuna cu tehnologia Colour Match , reimprospateaza parul carunt , alb sau decolorat si indeparteaza variatiile de culoare nedorite .

 

Cateva ierburi botanice si ingrediente de ingrijire confera ingrijirea suprema si stralucire .

 

Rapid si usor de folosit ca sampon .Aplicati o data pe saptamana pe parul uscat cu prosopul si lasati sa actioneze 10-20 minute apoi clatiti .

 

In cazul parului foarte blond este recomandat sa amestecati Cooper Boost cu samponul , sa spalati si sa clatiti .

 

Mentine culoarea :

 

- intensifica si reimprospateaza culoarea

 

- camufleaza firele de par albe sau crescute

 

- efectul se mentine 1-4 spalari

 

- nu contine amoniac si nici peroxizi

 

- Colour Boost - Sampon - Red- Henna Plus Olanda se recomanda a se utiliza impreuna cu orice vopsea permanenta sau temporara

 

Suficient pentru utilizarea pe o perioada de 3 luni

 

Colour Boost - Sampon de par roscat toate nuantele - Red- Henna Plus Olanda este recomandat pentru a fi aplicat pe parul colorat cu ( Hennaplus ) numerele : 8.6, 7.46, 6.67, 5.56, 5.64, 4.6, 2.66, toate nuantele de roscat  si toate nuantele cu caracter roscat ( cifra de dupa punct = 6 ) sau o combinatie a acestora .

 

Nu utilizati pe parul decolorat .