Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CORAL CALCIU OKINAWA 1000mg 30cps ADAMS VISION

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CORAL CALCIU OKINAWA 1000mg 30cps ADAMS VISION
   


CORAL CALCIU OKINAWA 1000mg 30cps ADAMS VISION

Descriere scurta

Adams Vision Calciu din Corali de Okinawa 1000 mg + Vitamina D 60 capsule

Calciu coral reprezintă un complex de minerale cu structură asemănătoare celei a scheletului uman devenind util in restabilirea echilibr ului mineral şi refacerea pH-ului alcalin al organismului. Calciul coral este formula ideală pentru suplimentarea necesarului de calciu datorită prezenţei acestuia in formă ionică intr-un complex de 73 minerale, asigurand o absorbţie superioară formelor tradiţionale de calciu.

Calciul coralier de cea mai bună calitate se extrage exclusiv din insula japoneză Okinawa. Ceea ce il deosebeşte de alte forme de Calciu coralier de pe piaţă este atat bogăţia unică de oligo minerale trasoare cat şi alcalinitatea lui deosebit de ridicată ceea ce nu numai că il face foarte bio-disponibil dar şi foarte eficient in reglarea pH-ului organismului şi restabilirea echilibrului mineral.

Aportul insuficient de calciu şi siliciu favorizează apariţia osteoporozei, perturbă buna funcţionare a inimii şi vaselor sangvine şi pune in pericol dezvoltarea corecta a sistemului osteo-articular la copii.

Produsul este reocmandat pentru prevenirea rahitismului şi a decalcifierii oaselor, reducerea riscului de osteoporoză, dezvoltarea armonioasă la copii, favorizează creşterea părului şi a unghiilor, iar prezenta siliciului determină strălucirea acestora.