Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CORDYANG-CORDICEPS EXTRACT 10fiole YONG KANG CO & CO CONSUMER

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CORDYANG-CORDICEPS EXTRACT 10fiole


Creste imunitatea organismului, excelent stimulator al imunitatii, hepatoprotector si nefroprotector, creste fertilitatea, efect benefic asupra aritmiilor cardiace, actionează ca Hipocolesterolemiant, imbunatateste viata pacientilor cu tumori.
   


CORDYANG-CORDICEPS EXTRACT 10fiole

-YONG KANG

-CO & CO CONSUMER

-Descriere produs:

-Creste imunitatea organismului, excelent stimulator al imunitatii, hepatoprotector si nefroprotector, creste fertilitatea, efect benefic asupra aritmiilor cardiace, actionează ca Hipocolesterolemiant, imbunatateste viata pacientilor cu tumori.

-Cordyceps Sinensis este o planta utilizata in medicina traditionala chinezeasca, ca un excelent stimulator al imunitatii, potentator al performantelor fizice si a longevitatii, energizant si revigorant al sistemului reproducator.

-Indicatii:
-Scaderea imunitatii organismului
-Antioxidant