Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

BRAIN TONIC - NEUROTONIC 30cps COSMOPHARM

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


BRAIN TONIC - NEUROTONIC 30cps COSMOPHARM efecte benefice in insuficienta circulatorie si parestezii ale membrelor, stari depresive, surmenaj psihic, oboseala, deficit de memorie , tulburari de atentie si concentrare, in sechele AVC, traumatisme craniene

 

   


 

BRAIN TONIC - NEUROTONIC 30cps COSMOPHARM

 Indicatii Brain Tonic Neurotonic : Imbunatateste eficienta mentala. Se recomanda in stari depresive, surmenaj psihic, oboseala, deficit de memorie , tulburari de atentie si concentrare, in sechele AVC, traumatisme craniene, vertije, acufene , hipoacuzie.

Efecte favorabile in deficiente retiniene de cauza ischemica, degenerescenta maculara, retinopatie diabetica si arteriopatia obliteranta a membrelor inferioare.

Compozitie Brain Tonic Neurotonic  :
Lecitina500 mg
Fosfatidil colina (derivat de lecitina)200 mg
L-glutamina100 mg
Gingko Biloba (extract)20 mg
Gotu Kola (pudra)50 mg
Ocatcosanol (ulei de grau incoltit)1.000 mcg
intr-o baza continand ulei de soia si alte uleiuri vegetale hidrogenate, gelatina, glicerina , dioxid de titan.

Actiune Brain Tonic Neurotonic  : Tonic al sistemului nervos si vascular. Are efect vasoreglator asupra arterelor. Creste rezistenta vasculara si scade permeabilitatea capilarelor. Creste tonusul peretilor venosi. Scade hiperagregabilitatea plachetara si eritrocitara. Actiune antioxidanta, protejand membrana celulara de radicalii liberi. Efect neurotropic, stimuland procesele de compensare neuronala, feed-back-ul neuromediatorilor si cresterea densitatii receptorilor sinaptici. Amelioreaza metabolismul energetic bazal, stimuland consumul aerob al glucozei si captarea oxigenului.

Mod de administrare Brain Tonic Neurotonic  : Adulti: 1 capsula/zi dupa masa sau dupa sfatul medicului.

Contraindicatii: Nu exista.

Precautii Brain Tonic Neurotonic : A nu se depasi doza stabilita In timpul sarcinii sau alaptarii precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor
Efecte adverse ale Brain Tonic Neurotonic : Nu exista.

Conditii de pastrare Brain Tonic Neurotonic  : Se pastreaza bine inchis, la loc racoros, ferit de lumina si umiditate.

Forma de prezentare 

Lecitina + Vitamina A si E

  : Flacon cu 30 capsule de gelatina moale.

Producator: Cosmo Pharm Inc

Complexul neurotonic natural cu Ginkgo biloba si lecitina are un efect tonic excelent asupra sistemelor nervos si vascular.

Creste atentia, puterea de concentrare, capacitatea de memorizare si activitatea cerebrala.

Este suplimentul ideal in eforturile intelectuale intense la elevi si studenti.

Se recomanda in oboseala, deficit de memorie, tulburari de atentie si concentrare, surmenaj psihic, stari depresive, ameteli, zgomote in ureche.

Are efecte benefice in insuficienta circulatorie si parestezii ale membrelor.