Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE  MUMIE 75ml DAMAR


   

CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR se poate utiliza ca supliment in arsuri, degeraturi, rani purulente, inflamate si infectate, iritatii ale pielii, bataturi si crapaturi ale pielii.

 

 

Proprietati:

CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR
Crema-balsam JIVOKOST cu tataneasa, aloe vera si rasina Mumie – Prof. Dr. Marioara Godeanu se poate utiliza ca supliment in arsuri, degeraturi, rani purulente, inflamate si infectate, iritatii ale pielii, bataturi si crapaturi ale pielii.
 
Se poate utiliza ca adjuvant in dureri si afectiuni articulare (reumatice), in flebite, varice, ulcere de gamba si ulcere varicoase. Se recomanda ca adjuvant pentru tulburarile irigatiei sanguine a picioarelor, in tratamentul suplimentar sau postoperator al fracturilor.
 
Mod de administrare:

CR-BALSAM JIVOKOST CU TATANEASA,ALOE SI RASINA DE MUMIE 75ml DAMAR
Se realizeaza aplicatii locale de 2-3 ori pe zi la nivelul zonelor afectate. In caz de necesitate, zona afectata se va bandaja. Dupa absorbtie crema se poate aplica din nou.