Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CREMA EROGENN PROTECT(protectie intima) 75ml VIVA NATURA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


CREMA EROGENN PROTECT(protectie intima) 75ml VIVA NATURA
   


CREMA EROGENN PROTECT(protectie intima) 75ml VIVA NATURA


Este antibacteriana, antimicotica, cu efecte puternice de regenerare si cicatrizare a pielii si mucoaselor.

Folosita la nevoie poate ajuta ameliorarea unor afectiuni usoare ale organelor genitale (candida, leucoree, gardnerela) sau poate oferi o anumita protectie (care nu este niciodata sigura) sau poate reduce riscul de contaminare la infectiile cu Chlamidia tracomatis, Candida albicans, Ureaplasma urealiticum, Gardnerella, Neisseria gonorheae, Trichomonas vaginalis, Papilloma Virus, Escherichia coli si altele.

ACEST PRODUS NU ÎNLOCUIESTE SFATUL MEDICULUI, FOLOSIREA UNEI MEDICATII ADECVATE SI TREBUIE CONSIDERAT CA UN PRODUS DE IGIENA INTIMA SI FOLOSIT CU ÎNTELEPCIUNE.

Daca aveti alergie la propolis (sau la oricare alt component al cremei) este strict interzisa folosirea acestei creme.

Contine: Aloe vera, argint coloidal, propolis, tea tree, patchoulli,cimbru, geranium, plop negru, galbenele, traista-ciobanului, coada-soricelului, rachitan, ulei masline si ulei jojoba.

Produs 100 % natural.