Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

C NATURAL (CATINA&AMALAKI)60cpr DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Vitamina C sau acidul ascorbic a fost descoperita de catre savantul maghiar Szent-Györgyi Albert.

El a fost primul care a reusit sa extraga vitamina C din ardei si pentru aceasta descoperire a fost distins cu Premiul Nobel.

   


C NATURAL (CATINA&AMALAKI)60cpr DACIA PLANT

 

Catina si Amalaki

Vitamina C sau acidul ascorbic a fost descoperita de catre savantul maghiar Szent-Györgyi Albert.

El a fost primul care a reusit sa extraga vitamina C din ardei si pentru aceasta descoperire a fost distins cu Premiul Nobel.

Ea face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa) si din aceasta cauza, in cazul unei solicitari fizice excesive, se elimina in cantitati mari din organism.Vitamina C administrata in mod sustinut, stimuleaza sistemul imunitar si creste rezistenta organismului fata de bolile infecto-contagioase, ajuta la activarea multor sisteme enzimatice si are un rol important in respiratia celulara, este unul din principalii agenti reducatori din organism (antioxidant foarte puternic).

Accelereaza vindecarea ranilor, regenerarea tesuturilor, participa la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor si oaselor, precum si la sinteza hormonilor corticosuprarenalieni.

Are efect antistres, faciliteaza absorbtia fierului si, impreuna cu acidul folic si vitamina B12, stimuleaza maturarea eritrocitelor (globulelor rosii), scade colesterolul sangvin si protejeaza organismul fata de substantele cancerigene.

Creste mult randamentul fizic si imunitatea.

COMPOZItIEAMALAKI (Emblica officinalis) Este planta cu cea mai mare concentratie de vitamina C; are de 4 ori mai multa vitamina C decat portocalele, este atat de bogata in vitamina C, incat aceasta nu se distruge prin uscare sau incalzire.

Aceasta face ca Amalaki sa fie folosit ca vitaminizant, stimulent imunitar si antioxidant exceptional.

Este de asemenea un tonic nervin foarte bun.

Medicina Ayurveda il recomanda ca rasayana - ceea ce inseamna reintineritor, regenerant - el reda tineretea si forta organismului imbatranit.

CaTINA (Hippophae rhamnoides) Catina contine cea mai mare cantitate de vitamine (A, C, E) si minerale (calciu, magneziu, seleniu) dintre plantele autohtone folosite in scop antiastenic si vitalizant, contine de asemenea acizi grasi esentiali polinesaturati (acid linoleic si linolinic) care sunt antioxidanti foarte buni.

LEMN DULCE (Glycyrrhiza glabra) Este o planta dulce la gust, activa in numeroase afectiuni respiratorii, digestive, reumatice si alergice.

Lemnul dulce este totodata si un bun revigorant, care potenteaza efectele vitaminei C naturale. 

 

ARE CALITatI: antiastenic, vitaminizant, mineralizant, vitalizant, roborant, antianemic,  imunostimulent, antistres, antioxidant.

 

RECOMANDAT CA ADJUVANT iN: sindrom astenic (stare de oboseala), cefalee, palpitatii,  nervozitate, scaderea memoriei si comportament labil psiho-emotional, spasmofilie,  convalescenta, surmenaj intelectual, expunere prelungita la radiatia de calculator, tabagism,  alcoolism.

 

ADMINISTRARE: PENTRU ADULtI sI COPII PESTE 14 ANI: 1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi, inainte de masa

 

.PENTRU COPII  iNTRE 5 SI 14 ANI: ½-1 comprimat de 1-3 ori pe zi, inainte de masa, in functie de varsta si greutate.

 

PENTRU COPII SUB 5 ANI, GRAVIDE sI LEHUZE: este recomandat cu avizul medicului.

 

Comprimatele se iau cu putina apa sau se pot suge (absorbtia este mult mai rapida si efectul mai intens).

 

CONTRAINDICAtII: nu exista contrandicatii totale, dar se recomanda ca gravidele lehuzele si copii sub 5 ani sa ceara sfatul medicului. Prudenta in caz de intoleranta la lactoza (contine cantitati mici de lactoza).