Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CEAI PUFULITA 50gr DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Antiseptic renal si urinar, antiinflamator pentru prostata, antitumoral, decongestionant hepatic, coleretic, colagog, antiinflamator, antimicrobian de intensitate mica, dar cu spectru larg, regenerator epitelial
   


CEAI PUFULITA 50gr  DACIA PLANT


Intern: antiseptic renal si urinar, antiinflamator pentru prostata, antitumoral, decongestionant hepatic, coleretic, colagog, antiinflamator, antimicrobian de intensitate mica, dar cu spectru larg, regenerator epitelial
 
Indicatii:
Intern:
- prostatita cronica si acuta, adenom de prostata, retentie urinara, boli are rinichilor si ale vezicii urinare in general, este de preferat sa fie folosita ca macerat la rece combinat cu infuzie;
- cistita, nefrita, pielonefrita - se asociaza bine cu ienuparul (in proportii egale), se foloseste de asemenea de preferinta ca si macerat combinat cu infuzie;
- cancerul de prostata si cancerul urinar - adjuvant;
- hepatita virala A, B, C, hepatita cronica, ciroza hepatica se asociaza foarte bine cu anghinarea si cu rostopasca (din acesta din urma nu se consuma mai mult de 3 varfuri de cutit/zi);
- ulcer gastric si duodenal, enterita.
 
Mod de preparare si administrare:
Pulberea - planta se macina fin cu rasnita electrica de cafea dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se ia, de regula, 1/2-1 lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba vreme de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Pentru boli de ficat se combina fiecare doza cu 1 lingurita de pulbere de anghinare si un varf de cutit de rostopasca.
 
Infuzie combinata - 1 lingura de pulbere se lasa la macerat intr-o jumatate de cana cu apa, de seara pana dimineata, dupa care se filtreaza. Planta ramasa dupa filtrare se opareste cu inca jumatate de cana de apa, dupa care se lasa la racit si se filtreaza. Se combina maceratul cu infuzia racita. Se beau 1-2 cani/zi, cu 30 minute inainte de masa.