Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

FARINGOPLANT (ECHINACEEA,PROPOLIS,CATINA)60cpr DACIA PLANT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Imunostimulent, antibiotic, bacteriostatic, antiviral, antiseptic, antiinflamator, diaforetic, depurativ, analgezic, antitoxic
   


FARINGOPLANT (ECHINACEEA,PROPOLIS,CATINA)60cpr DACIA PLANT

 

 

ARE ACtIUNI:
-antifebril, imunostimulent, antibiotic, bacteriostatic, antiviral, antiseptic, antiinflamator, diaforetic, depurativ, analgezic, antitoxic, vitaminizant, remineralizant.

-FARINGOPLANT

-Echinacea si Propolis

-COMPOZItIE:
-Propolis Denumirea de “propolis” vine din limba greaca si, intr-o traducere aproximativa, ar insemna “partea din fata a cetatii”.

-De ce tocmai aceasta denumire?
-Pentru ca albinele care produc aceasta substanta o folosesc pentru consolidarea, captusirea si izolarea stupului, care devine astfel o adevarata cetate.

-in contact cu apa din precipitatii, propolisul se intareste si devine dur si impermeabil ca piatra, nepermitand umezelii sa patrunda in stup.

-De asemenea, propolisul este un antiseptic foarte puternic, anihiland bacteriile, ciupercile parazite si chiar virusurile, creand un mediu aproape perfect steril.

-Atunci cand patrunde un pradator in stup, cum ar fi rozatoarele mici, acesta este ucis de veninul albinelor si apoi este invelit in ceara si propolis, impiedicand astfel descompunerea lui si infectarea mediului ambiant.

-De fapt, propolisul este un extract din mugurii arborilor (in special din mugurii de plop, dar nu numai), care este cules si prelucrat de catre albine primavara devreme.

-Propolisul este asadar, un produs de origine vegetala, care pastreaza multe din proprietatile plantelor din care a fost obtinut, fiind imbogatit insa cu anumite substante secretate de albine.

-Rezultatul este un cicatrizant, regenativ, antiseptic, reglator hormonal si un stimulent imunitar de exceptie.

-Catina (Hippophae Rhamnoides):
- Catina contine cea mai mare cantitate de vitamine si minerale dintre plantele autohtone folosite in scop antiastenic si vitalizant, contine de asemenea acid linoleic si linolinic care sunt antioxidanti foarte buni.

-Echinacea (Echinacea purpurea ):
- Este o planta foarte frumoasa si decorativa, de peste un metru inaltime, cu flori mari si rosii. Echinacea este renumita pentru efectele sale imunostimulatoare (polizaharidele cu greutate moleculara mare pe care le contine intensifica fagocitoza; stimuleaza de asemenea si imunitatea umorala data de anticorpi specifici)

-Ulei volatil de menta (Aetheroleumm Mentha);
- Foarte folosita din cele mai vechi timpuri, menta este bogata in ulei volatil, contine de asemenea flavone si taninuri. Are actiune antispastica digestiva, carminativa, coleretica, colagoga, bronhodilatatoare si calmanta psihoemotional.

-ARE ACtIUNI:
-antifebril, imunostimulent, antibiotic, bacteriostatic, antiviral, antiseptic, antiinflamator, diaforetic, depurativ, analgezic, antitoxic, vitaminizant, remineralizant.

-RECOMANDAT CA ADJUVANT iN:
- raceala comuna, faringita, laringita, traheita, amigdalita, bronsita, pneumonie, viroze respiratorii, sinuzite, rinite, gingivite, stomatite.

-ADMINISTRARE:
- PENTRU ADULtI sI COPII PESTE 14 ANI: de 3-4 ori cate 1-2 comprimate pe zi.
- PENTRU COPII iNTRE 5 sI 14 ANI: de 3 ori cate ½-1 comprimat pe zi.

-Pentru a obtine un efect optim, comprimatele se administreaza sublingual, inainte de mese.

-CONTRAINDICAtII:
-Alergie specifica la una dintre componentele produsului.

-Se recomanda administrarea cu prudenta in cazul gravidelor si a femeilor care alapteaza.