Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Reglator al tensiunii - vasoprotector , tonic cardiac - 50 ml

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Tensiune arteriala oscilanta, hipotensiune arteriala, ischemie cardiaca, insuficienta cardiaca, anghina pectorala, edeme, varice
   


REGLATOR AL TENSIUNII 50ml  DACIA PLANT


Compozitie: Extracte hidroalcoolice din plantele: Leonurus cardiaca, Crataegus sp., Cpasella bursa pastoris, Viscum album, Hyperiucm perforatum, Rosmarinus officinalis, Petasides hybridus.

Indicatii: Hipertensiune arteriala, tensiune arteriala oscilanta, hipotensiune arteriala, ischemie cardiaca, insuficienta cardiaca, anghina pectorala, edeme, varice, fragilitate capilara, hemoroizi, tromboflebita.

Administrare: Se ia 1 lingurita in 100 ml de apa de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa. In cazurile de criza se recomanda sa se administreze remediul in aceeasi doza, insa din ora in ora.