Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tinctura de Fenicul - balonare , digestie dificila , menopauza , ostoporoza - 50 ml

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Tinctura de Fenicul - balonare , digestie dificila , menopauza , ostoporoza - 50 mlExtractele hidroalcoolice sunt obtinute prin preparare la rece si ca atare conserva excelent proprietatile terapeutice ale plantei.
   


Compozitie: Tinctura de Fenicul

Indicatii: Intern: Atonie digestiva, balonare, digestie dificila, dispepsie, insuficienta pancreatica (adjuvant), colita, enterocolita, constipatie spastica, insuficienta dezvoltare a sanilor si a altor caractere feminine, menopauza cu tulburarile ei, menopauza prematura, osteoporoza, intoxicatie (otravire) cu plante sau ciuperci toxice, infectii renale si urinare, disurie, prolapsul colonului (adjuvant), hemoroizi (profilaxie), viermi intestinali (se asociaza foarte bine cu tinctura de pelin si de cimbru). Extern: ten iritabil.

Administrare: Se administreaza in apa, cu exceptia cazurilor in care aportul suplimentar de apa este contraindicat. De regula o lingurita la 100 ml de apa luate de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Extractele hidroalcoolice sunt obtinute prin preparare la rece si ca atare conserva excelent proprietatile terapeutice ale plantei. Dintre remediile din plante cu administrare orala extractele hidroalcoolice sunt cele mai usor si cel mai rapid de asimilat de catre organism, efectul terapeutic instalandu-se in timp scurt.