Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tinctura de Lavanda - nevroze , migrene,arsuri,intepaturi de insecte - 50 ml- Dacia Plant

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Migrene, cefalee, afectiuni cardiace cu substrat nervos, tulburari digestive, balonari, anxietate, iritabilitate, spasme, insomnii, boli infectioase, melancolie, neurastenie, afectiuni ale cailor respiratorii, reumatism ...
   


 TINCTURA LAVANDA 50ml  DACIA PLANT


Recomandari Tinctura de Lavanda : Cuperoza , Paralizii si pareze ale nervilor periferici

Compozitie: Tinctura de Lavanda (Lavandula angustifolia).

Indicatii Tinctura de Lavanda : Intern in: migrene, cefalee, afectiuni cardiace cu substrat nervos, tulburari digestive, balonari, anxietate, iritabilitate, spasme, insomnii, boli infectioase, melancolie, neurastenie, afectiuni ale cailor respiratorii, reumatism, debilitate infantila, atonie gastrica si intestinala, ameteli, isterie, sechele ale paraliziei, enterite, febra tifoida, cistite, paraziti intestinali, hipertensiune, bronsita.

Tinctura de Lavanda Extern: stari febrile comprese cu tinctura diluata in apa, plagi de orice natura: simple, atone, infectate, cangrenoase, sifilitice comprese cu tinctura, arsuri de gradul I si II comprese cu tinctura - in ciuda usturimii efectele vindecatoare sunt remarcabile, cuperoza comprese cu tinctura diluata in apa, intepaturi de insecte, muscaturi de animale si de vipera (tratament imediat) comprese cu tinctura, pediculoza, caderea parului frictiune la radacina parului cu tinctura din abundenta, dupa care capul se acopera, dureri de cap, paralizie frictionari locale cu tinctura.

Administrare Tinctura de Lavanda : Intern - se ia o lingura de tinctura diluata in 100 ml apa, de 3-4 ori/zi (observatie: in hipertensiuni si in boli in care aportul de lichid este contraindicat se recomanda diluarea tincturii in cantitati mai mici de apa).

Producator : Dacia Plant Romania